SJAJNA IDEJA

Želimo Gospodina Spužvu u našim kuhinjama!

Gospodin spužva
Foto: Peleg design
1/4
29.10.2018.
u 13:01

Gospodin Spužva zgodni je držač za kuhinjsku spužvicu koja mu čini leptir-mašnu.

Mr. Sponge ili Gospodin Spužva ime je kuhinjskog gadgeta koji će oduševiti sve koji ne žele da njihova kuhinja bude posve obično mjesto. Kako objašnjavaju njegovi autori iz Peleg designa, nakon dugog dana pranja šalica i ribanja prljavog posuđa, vašoj kuhinjskoj spužvici treba trenutak opuštanja.

Foto: Peleg design

U šali napominju kako će se najbolje osušiti i opustiti između dvije plastične drške njihova zgodnog proizvoda, iznad kojih se nalazi glava lika koji bi mogao postati dio mnogih kuhinja. U obliku njegove leptir-mašne, stisnuta u sredini, spužvica će se lako osušiti.

Gospodin Spužva može se nalijepiti na samu stijenku sudopera, kao i na pločice ili staklo iznad.

>>Genijalna ideja: stolić i tepih po principu "2 u1"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije