Nove kolekcije

Zelenilo iz prirode kao vječna inspiracija za moderan dizajn

Zara Home
04.03.2018.
u 08:32

Sve varijante zelene ovog su proljeća popularne, a pun je stilski pogodak spajati ih međusobno

Ovog proljeća i ljeta bit će popularna zelena. Ne samo u modnom smislu, ne samo kao način života koji podrazumijeva recikliranje i razvrstavanje otpada već i kao boja koja u dom unosi živost, prirodnost, toplinu, istovremeno djelujući umirujuće i spokojno. Cijelu kolekciju nazvanu “Staklenik” Zara Home posvetila je zelenoj boji i biljkama u prostoru.

U kolekciji se tako nalazi kompletna linija tekstila za sve prostorije – od ručnika za kupaonicu do ukrasnih detalja poput jastučića za dnevni boravak.

Foto: Zara Home, 359 kn

No to nije sve, tu su i brojni detalji kojima je osnovna uloga ukrašavanje, kao i kompletni setovi za objedovanje, od tanjura, preko bešteka, sve do šalica i čaša.

Odlučite li se ovog proljeća i ljeta živjeti zeleno, evo odlične ideje otkud početi – uvođenjem promjena u dom. Materijali koji prevladavaju su prirodni, pamuk i drvo koji se međusobno sjajno nadopunjuju stvarajući toplu atmosferu u interijeru.

Linija za objedovanje većinom je pak napravljena od stakla i keramike.

Foto: Zara Home, 359 kn

Ono što je najvažnije – u kolekciji dominira zelena u svim nijansama, a posebno efektno izgledaju različiti tonovi ove boje međusobno ukomponirani u odličnu “stakleničku” priču

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije