ZELENI KREVET

Travnatu ležaljku poželjet će svaki ljubitelj prirode

ležaljka
Foto: Studio Toer
1/3
27.08.2014.
u 16:08

Autori u šali tvrde kako je najbolja stvar što njihova ležaljka ne izaziva nikakve alergije

Viseće ležaljke u realizaciji nizozemskog dizajnerskog studija Toer dobile su sasvim novu dimenziju. Inspiraciju su dobili iz travnjaka, odnosno ljudske potrebe da njegovim uzgojem kontroliraju prirodu.

Trava kojom je obložena ljuljačka, naravno, nije prava, ali podsjeća na nju. Otporna je na vodu i UV zrake i napravljena je od sintetičkog materijala koji imitira travu.

Foto: Studio Toer

Trake kojima se vješa u interijer ili eksterijer izrazito su otporne, a dvije drvene letvice drže travnati pokrov čvrsto na mjestu.

Najbolja stvar je, kažu autori u šali, što njihova trava ne izaziva nikakve alergije.

>>Morski pas!? Ne, to je najobičnija lampa!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije