LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Zbog čega je bežični štapni usisavač najbolji odabir

Spojem funkcionalnog dizajna i pametnih značajki, Samsung Bespoke Jet idealno je rješenje za čišćenje doma
22. rujna 2022. u 15:51 0 komentara 75 prikaza

Bez obzira o kakvom stilu interijera je riječ, svaki prostor potrebno je pravilno održavati odnosno redovito brisati prašinu, prati prozore, ali i usisavati. Usisavanje je posebno važno zbog onih sitnih čestica koje je nemoguće uočiti, stoga treba pronaći svoj idealni uređaj. Staromodne usisavače s vrećicom već su odavno zamijenili štapni usisavači, parni usisavači i na kraju bežični štapni usisavači koji danas predstavljaju najefikasnije, ali i najpraktičnije rješenje kada je u pitanju čišćenje stana ili kuće. Jedan od odličnih primjera je Bespoke Jet™ Complete bežični štapni usisavač koji sadrži inovativnu tehnologiju, štedi energiju, osigurava jednostavno korištenje, dok istovremeno stvara higijenski čisto i zdravo okruženje unutar doma. Međutim, na kojem principu rade sve njegove specifikacije, koju pametnu tehnologiju koristi i na koje ključne stavke treba obratiti pažnju otkrivamo vam u nastavku!

Rješenje za čisti zrak i podove

Funkcija svakog usisavača je čišćenje prostora, a kako bi taj proces bio kvalitetno odrađen važno je obratiti pažnju na sami sustav filtracije uređaja. Bespoke Jet sadrži sustav višeslojne filtracije s 99,999-postotnom učinkovitošću koji zadržava one najsitnije i „oku nevidljive“ čestice prašine. Takav sustav prvo razdvaja velike i srednje čestice prašine, a zatim ih Jet cyclone tehnologija dodatno odvaja kako bi se ta prljavština sigurno uklonila iz prostora. Jet Cyclone ima 27 otvora za dovod zraka što automatski smanjuje gubitak usisne snage i omogućava maksimalnu učinkovitost. Posljednja dva koraka obuhvaćaju perivi spremnik za prašinu koji blokira daljnje kretanje sitnih čestica, dok posebni filter za prašinu sprječava vraćanje tih čestica u okruženje.

 | Autor :

Naprednije čišćenje

Snažan motor također igra bitnu ulogu kod usisavača, a ponajviše zbog toga kako bi osigurao zadovoljavajuće performanse za učinkovito korištenje uređaja. Tako Bespoke Jet štapni usisavač u sebi sadrži motor s tehnologijom digitalnog pretvarača koji ima ulaznu snagu od 580 W i tako omogućava 135.000 okretaja u minuti. Zahvaljujući tome, Bespoke Jet osigurava do 210 W usisne snage koja će dohvatiti sve naslage prašine, one sitne čestice koje neprimjetno zagađuju prostor pa čak i tvrdoglavu dlaku kućnih ljubimaca. Uz poboljšane strukturne elemente motora kao što su stator, rotor i 3D ventilator uređaj je još lakši i praktičniji za korištenje.

Lagan dizajn za lakoću čišćenja

Čišćenje i usisavanje često može biti vrlo zamorno, a posebice zbog toga što za vrijeme korištenja uređaja tijelo znamo staviti u neprirodan, pogrbljeni položaj. Bespoke Jet ističe se po svojem elegantnom dizajnu i laganom kućištu od svega 1,44 kilograma što omogućava jednostavno upravljanje, usisavanje, pomicanje i to bez velikog napora. Sadrži i podesivu teleskopsku cijev uz mogućnost modifikacije u tri različite veličine kako bi se uređaj prilagodio svakom korisniku. Ono što dodatno obogaćuje sami dizajn je i vrlo praktičan LCD digitalni zaslon na kojem su vidljive sve ključne informacije – od vremena čišćenja, statusa baterije i punjena, smetnji pa sve do vodiča za održavanje uređaja.

 | Autor :

Multifunkcionalna postaja za čišćenje

Kod štapnih usisavača praktičnije je i odlaganje uređaja, a uz današnji moderan dizajn nije ih potrebno skrivati po ormarima. Bespoke Jet sa sobom donosi i All-in-One Clean Station™ multifunkcionalnu postaju za čišćenje koja će se odlično uklopiti u svaki stil interijera, a uz to pruža tri ključne funkcije – učinkovito prazni spremnik za prašinu, sprječava  izlazak sitnih čestica prašine te puni bateriju uređaja. Postolje funkcionira na način da odlaganjem usisavača automatski započinje punjenje baterije, a pritiskom gumba prazni se spremnik za prašinu koji uz pomoć Air Pulse tehnologije zadržava 99,999% sitne prašine dok istovremeno stvara zdravo i čisto okruženje u prostoru.

 | Autor :

Dugotrajna baterija i praktični nastavci

Ako se prisjetimo standardnih usisavača na žicu, osim što ih ponekad moramo uzeti u ruku i premještati iz prostorije u prostoriju, moramo dodatno paziti da se ne isprepletemo u žicu. Uz Bespoke Jet štapni usisavač, nema straha od žica jer sadrži dugotrajnu bateriju koja može čistiti do sat vremena bez prekida. To je sasvim dovoljno za usisavanje cijele kuće ili stana, a kao dodatni benefit je potpuna sloboda kretanja uz visoku razinu efikasnosti. Za još efikasnije usisavanje i kako ne bi oštetili podove ili uništili omiljeni tepih, dostupni su i određeni nastavci. Tanka akcijska četka kompaktna i učinkovita za sakupljanje sitnih čestica prašine s tvrdog poda ili pukotina. Njezin dizajn tanji je i lakši, čime olakšava rukovanje i kretanje oko namještaja.

 | Autor :

Bespoke Jet je odlično multifunkcionalno rješenje koje spaja inovativnu tehnologiju, ergonomičan dizajn i super opcije za novu razinu čišćenja doma. Kupnjom Bespoke Jet štapnog usisavača možete si dodatno osigurati i pet godina jamstva za bezbrižno korištenje, a ponuda vrijedi i za određene modele Samsung hladnjaka, perilica rublja, ugradbenih kuhinjskih uređaja i usisavača kupljenih u razdoblju od 1.2. do 31.12.2022. Više informacija čeka vas ovdje.

 | Autor :

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.