Ukrasi prozora

Zavjese su u modi! Cijene od 40-ak do više od 1000 kn po metru

Zavjese su u modi! Cijene od 40-ak do više od 1000 kn po metru
Foto: Dom i vrt
1/3
11.12.2012.
u 09:00

Kupci odabiru one koje najviše odgovaraju uz njihov interijer.

Zavjese su među ključnim artiklima za uređenje svakog doma, stoga i nije čudna njihova šarolika ponuda dizajna, ali i cijena koje su prilagođene za svaki kućni proračun. Osnovna podjela "vječnog" ukrasa za prozore je panel, paket i klasične zavjese, a dok se prve dvije vrste smatraju "modernim", mnogi kupci prednost daju klasičnima.

Zavjese na krugove stoje 274,62 kuna po metru u salonu Velana

– U ponudi imamo različite uz klasičnih zavjesa od materijala kao što su organdi i suvela te velik broj kraćih dekorativnih zavjesa koje odlično pristaju uz zavjese od suvele. Što se tiče boja, nema nekog posebnog pravila. Kupci odabiru one koje najviše odgovaraju uz njihov interijer. Primjećujemo da se u hladnijim mjesecima biraju svjetlije, življe boje kako bi se razbilo tmurno vrijeme i dao osjećaj prozračnosti – objasnila je Franka Belanović iz salona zavjesa Velana u Tkalčićevoj, čiji se raspon cijena od 43 do više od 1000 kuna. Bogatu ponudu zavjesa kupci mogu potražiti i u trgovinama Prima, Kika i drugima.

NE PROPUSTITE: Drveni pod najveći je komad namještaja - kako pravilno odabrati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije