NOVA DIMENZIJA UŽIVANJA

Zavirite u Zen, novi najljepši hrvatski beach club

zen beach club žnjan split
Foto: Promo
1/12
07.07.2016.
u 13:30

Split je dobio urbanu oazu na plaži koja svojim modernim i atraktivnim uređenjem te sadržajima koje nudi ostavlja bez daha

Hrvatska ima novi, najljepši beach club ZEN. Smješten na plaži Žnjan, koja sve više postaje središnje mjesto splitske ljetne dnevne vreve, ZEN svojom arhitekturom, uređenjem i ponudom nudi novo.

Smješten tik uz more, dnevna uživanja na plaži od sada su u novoj dimenziji. Gastro ponuda spoj je Mediterana i nove svjetske kuhinje. Uređen je tako da nudi apsolutno sve što nam je potrebno za višeosjetilno uživanje.

Foto: Promo

Pogled iz novog, omiljenog kluba pruža se prema otocima Braču i Šolti. Ljetni dani u ZEN-u ispunjeni su dnevnim programom, dok se zalaskom sunca klub pretvara u oazu plesa uz house zvukove te live act nastupe glazbenika, plesnih performera i akrobata u zraku. Program Sunset Session koji se održava svakog dana u terminu od 16 do 21 sat oduševljava na prvu.

Foto: Promo

Hrvatska končano ima toliko željenu urbanu oazu na plaži koja svojim uređenjem i sadržajem ostavlja bez daha.

Želite li pogledati kako izgleda ostatak ovog atraktivnog beach kluba, zavirite u našu fotogaleriju!

>>Popularni zagrebački klub dobio je svoju morsku podružnicu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:23 08.07.2016.

Mi jadni nemamo svoj jezik, nego moramo koristiti strane nazive kao npr. "Beach Club"???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije