Hit destinacija

Zavirite u predivan resort Port 9 na Korčuli

Foto: Promo
1/6
10.06.2017.
u 12:35

Ovaj resort čine četiri paviljona s ukupno 170 soba, boutique hotel Melion, raskošna vila i ljetnikovac Andreis, čak tri restorana, lounge i caffe barovi...

Luksuzni resorti koji gostima nude sve potrebne sadržaje u svijetu su već godinama pravi hit. Odnedavno se otvaraju i na Jadranu, a jedan od najreprezentativnijih svakako je novootvoreni Port 9. Smješten u Zaljevu školjki, maloj, slikovitoj i mirnoj uvali, samo dva kilometra od Korčule, okružen bogatom mediteranskom vegetacijom i morskim plavetnilom, ovaj resort čine četiri paviljona s ukupno 170 soba, boutique hotel Melion, raskošna vila i ljetnikovac Andreis, čak tri restorana, lounge i caffe barovi.

Foto: Promo

Za cijeli projekt zadužena je Kaliterna Arhitektura na čelu s priznatim arhitektom Dujom Kaliternom koji potpisuje i unutarnje uređenje resorta i svih njegovih zgrada. Ime Port 9 Resort inspirirano je Korčulom, točnije brojem kula koje okružuju staru gradsku jezgru. Port 9 uređen je u modernističkom stilu s prizvukom starih vremena. Na zidovima se diskretno naziru stare karte korčulanskih kamenoloma te nacrti buške i gajete, a goste će u spa-centru dočekati okusi arancina i klašuna uz mirise ružmarina i lavande. Za uređenje su korišteni najfiniji prirodni materijali poput drva i kamena, a ono što se posebno ističe makete su starih brodova koje vise sa stropa kao glavni lajtmotiv uređenja hotelskog restorana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije