LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Zavirite u izlog nove Alfa Vision Optike u centru Zagreba

Prostor idejno potpisuje zagrebačka agencija Brigada poznata po modernim i inovativnim rješenjima
20. svibnja 2020. u 09:45 0 komentara 186 prikaza
Foto: Mario Poje

Mali lokal u zagrebačkoj Masarykovoj ulici, u kojem je bio izazov postići maksimalnu funkcionalnost, pretvoren je u moderan prodajni prostor Optike Alfa Vision. Korištenjem drvenih i bakrenih elemenata pri uređenju, uz inovativan pristup izlaganju proizvoda, tim zagrebačke agencije Brigada stvorio je ugodan prodajni prostor koji odiše toplinom, istovremeno otvoren i s puno svjetlosti.

 | Autor : Mario Poje Foto: Mario Poje

Dugačke otvorene police s velikim osvijetljenim leđima prezentiraju proizvode na pristupačan i pregledniji način. Središnjim dijelom dominira pult koji obavlja funkciju blagajne, ali i mjesta za savjete i konzultacije s osobljem Optike. Na taj način kupci su slobodni kružiti cijelim dućanom i nesmetano gledati proizvode. Između polica, iza bakrenih vrata nalazi se odvojeni prostor za oftalmološki pregled i servisni prostori koji na prvi pogled nisu vidljivi, a korisnici usluga do njih dolaze uz uputu i pratnju djelatnika.

 | Autor : Mario Poje Foto: Mario Poje

Ogledala su strateški postavljena po cijelom prostoru Optike, kako bi veći broj ljudi istovremeno mogao probati naočale i kako bi se izbjegle gužve u prostoru. Izlog je zamišljen i kao komunikacija prema van te zainteresiranim prolaznicima prezentira proizvode, a ne zatvara pogled u dućan. Inovativno rješenje u izlogu je i pozicija naočala na bočnim stranama, odnosno zonama na koje intuitivno pada pogled prolaznika.

 | Autor : Mario Poje Foto: Mario Poje

Drvo, bakar i mramor se skladno nadopunjavaju kroz cijeli prostor stvarajući prirodnu i opuštajuću atmosferu.

U ovom projektu dobili smo puno povjerenje klijenta da primijenimo hrabriji i otvoreniji pristup izlaganju naočala u odnosu na njihove dosadašnje standarde i onog na koji su navikli. Ta sloboda omogućila nam je da kreiramo prodajni prostor koji ujedno pruža posebno iskustvo i kvalitetan prostorni doživljaj, izjavila je Ivana Validžić, voditeljica projekta.

Novo Ovaj brend ima najljepše detalje za dom, a konačno dostavljaju u Hrvatsku godišnjica Odabrali smo deset super komada za dom koje možete uhvatiti na sniženju Novo Oprez, kad vidite ovu kolekciju mogli biste bankrotirati! Da, toliko je dobra
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.