moderno

Zavirite u izlog nove Alfa Vision Optike u centru Zagreba

Mario Poje
20.05.2020.
u 09:45

Prostor idejno potpisuje zagrebačka agencija Brigada poznata po modernim i inovativnim rješenjima

Mali lokal u zagrebačkoj Masarykovoj ulici, u kojem je bio izazov postići maksimalnu funkcionalnost, pretvoren je u moderan prodajni prostor Optike Alfa Vision. Korištenjem drvenih i bakrenih elemenata pri uređenju, uz inovativan pristup izlaganju proizvoda, tim zagrebačke agencije Brigada stvorio je ugodan prodajni prostor koji odiše toplinom, istovremeno otvoren i s puno svjetlosti.

Foto: Mario Poje

Dugačke otvorene police s velikim osvijetljenim leđima prezentiraju proizvode na pristupačan i pregledniji način. Središnjim dijelom dominira pult koji obavlja funkciju blagajne, ali i mjesta za savjete i konzultacije s osobljem Optike. Na taj način kupci su slobodni kružiti cijelim dućanom i nesmetano gledati proizvode. Između polica, iza bakrenih vrata nalazi se odvojeni prostor za oftalmološki pregled i servisni prostori koji na prvi pogled nisu vidljivi, a korisnici usluga do njih dolaze uz uputu i pratnju djelatnika.

Foto: Mario Poje

Ogledala su strateški postavljena po cijelom prostoru Optike, kako bi veći broj ljudi istovremeno mogao probati naočale i kako bi se izbjegle gužve u prostoru. Izlog je zamišljen i kao komunikacija prema van te zainteresiranim prolaznicima prezentira proizvode, a ne zatvara pogled u dućan. Inovativno rješenje u izlogu je i pozicija naočala na bočnim stranama, odnosno zonama na koje intuitivno pada pogled prolaznika.

Foto: Mario Poje

Drvo, bakar i mramor se skladno nadopunjavaju kroz cijeli prostor stvarajući prirodnu i opuštajuću atmosferu.

U ovom projektu dobili smo puno povjerenje klijenta da primijenimo hrabriji i otvoreniji pristup izlaganju naočala u odnosu na njihove dosadašnje standarde i onog na koji su navikli. Ta sloboda omogućila nam je da kreiramo prodajni prostor koji ujedno pruža posebno iskustvo i kvalitetan prostorni doživljaj, izjavila je Ivana Validžić, voditeljica projekta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije