novi living

Zavirite s nama u moderan dizajnerski stan u neutralnim tonovima

05.02.2021.
u 12:06

Za one koji teže životu u manje kvadrata, posjetili smo domaćeg proizvođača montažnih kućica koje su gotove za smo mjesec dana, dolaze posve uređene prema vašim željama i, najbolje od svega, otporene su na potres!

Sutra, prve subote u mjesecu, na svim kioscima vas čeka novi broj magazina Living, samo uz Večernji list. A ovaj broj jako je poseban, ne samo jer vas vodimo u dva sjajna doma, oba u neutračnim tonovima, a već znamo da su upravo neutralni tonovi ove godine apsolutni hit, već i što smo vam prozr u svijet dizajna, inspiracije, ideja... Zagrebački stan, koji ujedno i krasi naslovnicu, uredio je u potpunosti Mirjana Mikulec Interijeri studio, a dizajnerica je s nama podijelila i savjete kako ovaj trend uspješno uklopiti u svoj prostor.

Snimili smo editorijal koji hrabro najavljuje proljeće, ali i s idejama za one koji će i ove godine slaviti Valentinovo. Uz naše savjete i ideje lako ćete u svoja četiri zida saviti ljubavno gnijezdo.

Foto: Tomislav Miletić

Ako pak partnera/partnericu želite razveseliti i iznenaditi kulinarskim umijećem predlažemo vam sjajne recepte s kamenicama. Osim što su naše domaće i prefine, one su i prirodni afrodizijak, tako da ne možete pogriješiti!

Za one koji teže životu u manje kvadrata, posjetili smo domaćeg proizvođača montažnih kućica koje su gotove za smo mjesec dana, dolaze posve uređene prema vašim željama i, najbolje od svega, otporene su na potres!

Obišli smo domaće trgovine i izabrali precool detalje za dom koji će, za malo novca, napraviti veliku promjenu u vašem domu.

Bili smo i u dva sjajna novootvorena dizajnerska prostora - Marti's placu i Bloc Outdoor salonu koji oduševljavaju estetikom.

Za ljubitelje zelenila imamo sjajan vodič kroz sobno bilje, s 15 biljaka koje uspjevaju u svim (ne)uvjetima.

Foto: H&M Home

Naravno, da  biste vidjeli što vas sve čeka u novom Livingu trebate se dočepati svog primjerka, ponavljamo, sutra!

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

Komentara 1

AD
adminka
06:26 06.02.2021.

bapski...kao da je uređivano po želji stare babe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije