U gostima kod...

Zavirite s nama u kuhinju Lane Klingor Mihić, opremljena je najnovijim čudima tehnike

Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/9
18.10.2019.
u 11:38

Osim što svojim modernim i neupadljivim dizajnom predstavlja ukras svakoj kuhinji, mješalica Grohe Red štedi vrijeme za pripremu jela jer nema potrebe za korištenjem dodatnog posuđa i štednjaka za zagrijavanje vode potrebne za pripremu hrane

U senzacionalnom, autentičnom interijeru obiteljske kuće Lane Klingor Mihić – ambasadorice tvrtke Grohe – iz prve ruke mogli smo se uvjeriti u sve prednosti koje pruža Grohe Red Duo kuhinjska mješalica, olakšavajući pripremu i najzahtjevnijeg obroka.

Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Želite li predstaviti proizvod za koji tvrdite da će učiniti stvarnu razliku u kućanstvima i da se za njega isplati izdvojiti kunu više, boljeg načina da druge uvjerite kako doista stojite iza svojih riječi, od onoga da njegove prednosti prezentirate u autentičnom okruženju doista nema.

Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Prednosti ovakvog neposrednog marketinga prepoznali su u tvrtki Grohe i organizirali ugodno druženje za nekolicinu novinara u suradnji s ambasadoricom svojih proizvoda  - Lanom Klingor Mihić. Nositeljica prestižne titule pobjednice Masterchefa i dokazana majstorica kuhinje među poznatim Hrvatima, Lana je za ovu priliku otvorila vrata svog novouređenog doma i ugostila nas u prekrasnom interijeru u kojem, pogađate, dominira prostrana, vrhunski opremljena kuhinja u kojoj smo imali priliku jednako uživati u delicijama koje je za tu prigodu pripremila, ali i u prezentaciji svih prednosti koje u kuhinji pružaju Grohe Red Duo kuhinjska mješalica i pripadajući kombi-bojler.

Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Zahvaljujući ovom jedinstvenom uređaju u svakom trenutku na raspolaganju vam je kipuća voda koja je itekako potrebna u pripremi kako svakodnevnih obiteljskih objeda i napitaka tako i u pripremi svečanijih ručkova, kakvom smo i sami prisustvovali. Filet pastrve na pjenici od cvjetače, njoki s crnilom sipe u šugu od mirisnih začinskih trava i filetom brancina uz birana vina i na kraju – božanstveni desertslastičarnice Le kolač objed je u kojem bi uživali i oni koji svakom jelu pronalaze prigovor. A kako se u to uklapa proizvod zbog kojeg smo se i okupili? Savršeno! Osim što svojim modernim i neupadljivim dizajnom predstavlja ukras svakoj kuhinji, bilo je užitak promatrati kako Lana koristi sve prednosti kombi-bojlera štedeći pritom vrijeme za pripremu jer nema potrebe za korištenjem dodatnog posuđa i štednjaka za zagrijavanje vode potrebne za pripremu hrane. Uz primjenu Grohe Red mješalice u trenu je skuhala crne njoke od sipe i servirala ih gostima.

Foto: Igor Šoban/PIXSELL

- Grohe Red mješalica može se pohvaliti „silk move“ funkcijom što znači da i nakon 14 tisuća okretaja mješalice Grohe garantira jednostavno i besprijekorno doziranje vode već prema potrebi korisnika. Zahvaljujući patentu koji je instaliran s lijeve strane mješalice, a koji je povezan sa kombi-bojlerom – kojeg vrlo jednostavnim postupkom može u kuhinji instalirati svaki ovlašteni vodoinstalater – u svakom trenutku na raspolaganju su vam 3 litre vode zagrijane na 100 stupnjeva Celzijevih. Za razliku od standardnih kuhinjskih bojlera, koji ne mogu postiću ovu temperaturu vode, Grohe Red uz minimalnu potrošnju energije i vremena može. Ova funkcija uvelike olakšava i skraćuje postupak kuhanja – ne samo kave i čaja koji su gotovi odmah, nego i – na primjer – tjestenine koju ubacujete u kipuću vodu odmah, bez čekanja da voda zakipi. Za neke kulinarske postupke – poput blanširanja povrća vi uopće ne morate koristiti dodatno posuđe i energiju sa štednjaka jer sve što vam je potrebno sadrži Grohe Red sustav. Na tržištu je dostupna i varijanta s bojlerom zapremnine 5,5 litara ukoliko su vaše potrebe veće. Voda je dostupna 24 sata dnevno jer potrebno je svega nekoliko minuta da voda u bojleru dostigne točku vrenja. Ukoliko u kuhinji već imate mješalicu s čijom ste funkcionalnošću zadovoljni, Grohe sustav omogućuje vam da uz postojeću mješalicu instalirate samo sustav Red i tako opet imate stalni pristup vodi zagrijanoj na 100 stupnjeva. Proizvođač je mislio i na mjere zaštite zbog čega je sustav koncipiran tako da mala djeca ne mogu manipulirati uređajem, a sami dozator ima svjetlosno navođenje i vrlo osjetljiv sustav tako da čim maknete prst sa prekidača, vruća voda odmah prestane teći – detaljno su sve prednosti Grohe Red sustava objasnili stručnjaci tvrtke Grohe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije