SWING STOL

Zašto biste na sastanku sjedili kad se možete ljuljati!

swing stol
04.08.2014.
u 10:44

Stol dolazi sa četiri, šest, osam ili 12 stolaca, odnosno ljuljački, ovisno koliko vlasniku treba.

Neka blagovaonica postane dječje igralište! Tom su se idejom vodili autori originalnog swing stola koji je na tržište upravo plasirao londonski dizajnerski studio Duffy.

Riječ je o konstrukciji od čelika i drva koja se sastoji od nekonvencionalnog stola bez nogu te od četiri, šest, osam ili 12 stolica, ovisno o potrebama budućeg vlasnika.

U konstrukciju je uključen i luster okačen za gornji dio. Neobičan swing stol može poslužiti za objedovanje, ali isto tako i za održavanje sastanaka u otkačenijim tvrtkama.

>>Udobna dizajnerska fotelja ujedno je i - zvučnik!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije