Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Započinje natjecanje u hakiranju IKEA proizvoda

Natjecatelji, koje čine dizajneri, arhitekti i entuzijasti, na raspolaganju će imati dva dana kako bi IKEA proizvodima dali novu funkciju u domu
14. lipnja 2018. u 07:55 0 komentara 104 prikaza

Danas započinje novo izdanje HACKING IKEA natjecanja u sklopu festivala Design District Zagreb. U staroj Vojnoj bolnici, smještenoj u Vlaškoj 87, petnaest natjecatelja okupljenih u šest tandema i tri individualca, i ove će godine tijekom festivala hakirati IKEA proizvode.

 | Autor :

Natjecatelji, koje čine dizajneri, arhitekti i entuzijasti, na raspolaganju će imati dva dana kako bi IKEA proizvodima dali novu funkciju u domu i time doprinijeli njegovanju kulture ravnopravnosti kod kuće. Ovogodišnja tema natjecanja je 'Ravnopravnost je bolja za sve', a svi koji to žele, mogu posjetiti Vojnu bolnicu i provjeriti kako napreduju radovi 14. i 15. lipnja od deset ujutro do deset navečer.

 | Autor :

Pobjednika natjecanja, koji će biti proglašen u subotu 16. lipnja u 12 sati, očekuje stručni put u Švedsku, a svi sudionici osvojit će IKEA poklon-bonove. Nakon proglašenja slijedi izložba svih radova koja će biti otvorena do kraja festivala Design District Zagreb, 17. lipnja u 22 sati.

 | Autor :

Kad se umore od razgledavanja, posjetitelji mogu svratiti do dvorišta stare vojne bolnice u Vlaškoj i predahnuti u Zoni za chillanje koju je opremila IKEA.

HACKING IKEA natjecanje održava se treću godinu zaredom u sklopu Design District Zagreb festivala, a cilj mu je potaknuti sudionike na promišljanje izvan uobičajenih okvira kako bi namještaj za dom personalizirali i prilagodili navikama, potrebama i željama vlasnika.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.