Vrckava dizajnerica

Zaha Hadid predstavila naslonjač koji podsjeća na... ražu?

zaha hadid
Foto: Promo fotografije
1/4
14.04.2014.
u 12:37

Slavna izraelska dizajnerica ovog tjedna uspjela je podići obrve i svojim najvjernijim fanovima predstavivši naslonjač za dvije osobe.

Foto: Promo fotografije

Iako je Zaha Hadid izjavila kako je inspiraciju dobila promatrajući morske raže, brojni ljubitelji njezinog rada složili su se kako ovaj naslonjač ipak podsjeća na nešto potpuno drugačije.

Foto: Promo fotografije

Ovaj komad djelo je talijanske tvrtke Sawaya i Moroni koja je odlučila istraživati površine i kako se od njih stvara volumen.

Foto: Promo fotografije

Manta Ray napravljen je od aluminija u jednom komadu koji mijenja oblik. Namijenjena je dvoma osobama, a sigurni smo kako će privući dosta pozornosti na milanskom Salone del mobileu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije