novo

Zagrebački brend koji nudi genijalne darove za najmilije

01.06.2021.
u 12:12

Svaka je jagodica okupana u vrhunskoj belgijskoj čokoladi, bez umjetnih bojila. Također, svaka dolazi iz eko uzgoja i savršeno je sočna i prepuna okusa

Lijepo je dobiti poseban poklon, ali je još ljepše darivati. Osmijeh koji u tom trenutku na licu ima osoba koju smo razveselili, neprocjenjiv je. U trenucima kada dođe do biranja ili smišljanja poklona, ideje ponekad ne padaju tako lako na pamet. Što pokloniti za rođendan, godišnjicu, diplomu, krštenje ili za neki drugi poseban datum, a da nije nešto za čime inače posežemo?

Čoko Jagodica je zagrebački brend iza kojeg stoji puno truda i rada, a osim privlačnog izgleda samih jagodica, okus je jednako zarazan. Svaka je jagodica okupana u vrhunskoj belgijskoj čokoladi, bez umjetnih bojila. Također, svaka dolazi iz eko uzgoja i savršeno je sočna i prepuna okusa. Preslatke i fotogenične jagodice, savršeno pristaju kao poklon u svakoj prilici. Ukrasi koji se nalaze na jagodicama su jestivi, a što se tiče dizajna, postoji bezbroj opcija.

Pakiranje svojih jagodica također birate sami, veća ili manja pakiranja u ukrasnim kutijicama, u obliku torte, u okruglim boxevima ili u obliku raskošnog buketa.

Čoko Jagodice možete naručiti putem službenog instagram profila , gdje se nalazi i čitava ponuda pa tamo možete vidjeti više o ovim slatkim poklonima. Razveselite nekoga i poklonite mu personalizirane jagodice, sigurno nećete pogriješiti.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije