Hit mjesto

Kavoljupci pažnja! Zagreb konačno dobio slavni Nespresso

23.10.2018.
u 10:59

U zagrebačkom Arena centru otvorena je prva trgovina osvog slavnog brenda za kojim luduju kavoljupci...

Svi kavoljupci oduševit će se podatkom da je u zagrebačkom Arena centru otvorena trgovina Nespresso, globalno poznatog brenda kave, aparata i dodataka za kavu, koji je u 76 zemalja diljem svijeta u ovom trenutku prisutan kroz više od 700 boutique prodavaonica, 30 različitih okusa i 100.000 punktova za recikliranje

Oni kojima se ne da ići do shopping centra omiljene proivode mogu kupiti i na webu. Inače, otvorenjem ove trgovine, ovaj renomirani brend najavljuje širenje regijom, a upravo je Zagreb odabrao za prvu destinaciju.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
13:33 24.10.2018.

Renomirani brend je , u mom slučaju debelo zakasnio. U međuvremenu kupljen aparat De Longhi, bez patrona, mogu birati kavu koju želim pripremiti, ne ovisim o određenim kapsulama koje su u konačnici osjetno skuplje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije