Organizacija

Zaboravite na smočnicu, in je party ormar koji spaja dizajn i funkcionalnost

Foto: Instagram/gemour
1/5
09.11.2019.
u 06:52

Party ormar čine otvorene police od stropa do poda na koje su smješteni pribor za jelo, dekoracije za stol, posude za led i slično, a najvažnije je da su izložene tako da su vidljive i uvijek nadohvat ruke

Party ormar u kojem se nalazi sve potrebno za organiziranje zabave, as je u rukavu brojnih dizajnera. 

Tako i dizajnerica Neillie Butler za veranda.com navodi kako je party ormar mjesto koje raspiruje kreativnost, a dopušta jednostavno i zanimljivo uređenje doma

"Party ormar čine otvorene police od stropa do poda na koje su smješteni pribor za jelo, dekoracije za stol, posude za led i slično, a najvažnije je da su izložene tako da su vidljive i uvijek nadohvat ruke", kazala je dizajnerica. 

Ova dizajnerica pak nije jedina koja za dekoriranje koristi ovog pomoćnika već je nekoliko dizajnera istaknulo kako se služe istim trikom prilikom organiziranja zabava. 

No, što zapravo ovaj način organiziranja razlikuje od tipične smočnice, dizajnerica je kazala kako ovaj ormar nije predviđen za oči drugih ljudi te je dizajner u potpunosti slobodan ostaviti nered, ali i izložiti stvari na način na koji to njemu odgovara. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije