Isprobajte!

Za zimsku idilu u domu ovo je nepogrešiva kombinacija!

LG
25.12.2021.
u 07:00

Iako su zelena i crvena boja definitivne vladarice zime, jednak učinak imat će i ljubičasta boja posebice ako je kombinirana s mjedenim predmetima

Zimske dekoracije interijera temelje se na kombiniranju bogatih, teksturalnih slojeva u sezonskim bojama, navodi housebeautiful.com, a tom prilikom izdvaja i nekoliko ključnih savjeta za zimsko dekoriranje prostora.

Foto: screenshot/facebook

Pripremite ulazni prostor doma

Vješalice za odjeću, mjesto za blatnjavu obuću te klupa, neizostavni su predmeti koji u zimskim danima mora imati svaki dom. Na taj način će nered ostati u jednom dijelu kuće, a ove godine ćete s veseljem dočekati snijeg.

1/12

Dodajte zelenilo

Obavijanje stepeništa biljnim vijencem ili pak dodavanjem biljaka u bilo koji dio doma, podići će atmosferu prostora te ga trenutno oživjeti.

Foto: Zara Home

Svijećama i svijećnjacima unesite zimski ugođaj

Klasične bijele svijećnjake zamijenite onima u svijetlo plavoj boji koje će u prostor unijeti dašak zime, a i dalje će djelovati klasično.

Foto: BoConcept

Neutralne boje prostora

Neka zimske nijanse boja budu neutralne i svijetle kako bi vaš dom djelovao opuštajuće i udobno. U takav interijer možete dodati predmete bogate teksturom kakva je recimo umjetna vuna.

Bogata tekstura

Ono što mijenja sezonski doživljaj doma, definitivno je osjet drugog tekstila. Stoga lagan laneni tekstil i prozračni pamuk zamijenite jastucima s više teksture.

Foto: BoConcept

Neka drvo za ogrjev bude izložbeni primjerak

Drvo za ogrjev definitivno će u dom unijeti klasičan miris, ali i asocijacije na zimu. Stoga nekoliko cjepanica izložite na lako dostupno mjesto koje će vam uostalom biti i nadohvat ruke za ogrjev.

Foto: PEPCO

Karirani uzorak

Predmetima i tekstilom kojim dominira karirani uzorak, zimski je način kako u dom unijeti zanimljiv uzorak i i boju bez puno muke.

Dekorirajte u ljubičastoj

Iako su zelena i crvena boja definitivne vladarice zime, jednak učinak imat će i ljubičasta boja posebice ako je kombinirana s mjedenim predmetima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije