Nostalgija

Za sve koji žale za najkomičnijim desetljećem tu su kupaonski ormarići u gramofon stilu

Foto: Olympia Ceramica
1/5
12.10.2019.
u 07:00

Kupaonski ormarići koje je u stilu gramofona iz 1980-ih dizajnirao Gianluca Paludi, nagrađeni internacionalnom nagradom za proizvod koji se odlikuje svojim dizajnom i izvedbom.

Nostalgičarima koji žale za godinama legendi, ali i onima koji jure prema budućnosti, ali drže do tradicije, do ritma i do zabave koju nudi najkomičnije desetljeće, stoji na stranici talijanskog proizvođača kupaonskog namještaja, Olympia Ceramica, namijenjeni su kupaonski ormarići iz kolekcije VINYL. 

Kolekciju VINYL dizajnirao je Gianluca Paludi, a u njoj se nalaze kupaonski ormarići u stilu gramofona koje karakterizira stil 1980-ih. 

Umivaonici kolekcije u bijeloj su boji, ali poigrati se možete s bojom ormarića koja može biti smeđa, mat crna ili nježna nijansa meda. Okvir samog ormarića može biti u crvenoj, smeđoj, mat crnoj ili mat bijeloj boji.

Kako bi ormarić što više sličio gramofonu, slavina je pozicionirana tako da podsjeća na gramofonsku iglu, a prekidači za vruću i hladnu vodu izgledaju kao kontrolori zvuka

Olympia Ceramica, ranije ove godine, ovom je kolekcijom osvojila internacionalnu nagradu Iconic Design Award 2019 koja se dodjeljuje arhitektonskim i dizajnima interijera koji se odlikuju svojim dizajnom i izvedbom. 

Nagrada se dodjeljuje u pet ključnih kategorija koje se odnose na arhitekturu, interijer, proizvod, komunikaciju i koncept, a koje se zatim dijele na kategorije među kojima su kupaonica i wellness, ured i poslovni prostor, građevni materijal, kuhinja i kućanstvo, rasvjeta, namještaj, vrtni proizvodi, tekstil, zidne i podne obloge te obloge za strop.  

Kolekcija VINYL osvojila je nagradu u kategoriji dizajna proizvoda.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije