Svako jutro jedno jaje

Za sunčani početak dana...

Za sunčani početak dana...
Foto: Dom i vrt
1/2
06.11.2013.
u 07:15

Za dobar početak dana odlučio se pobrinuti dizajnerski studio Monkey Business iz Tel Aviva. Njihov praktični kalup za pečenje dobrih starih "jaja na oko" svakom vašem doručku dat će novi izgled. Pažljivo napravljen, kalup žutanjak zadržava na mjestu, dok bjelanjak slobodno iscuri u prostor u kojem oblikuje oblak.

Za dobar početak dana odlučio se pobrinuti dizajnerski studio Monkey Business iz Tel Aviva. Njihov praktični kalup za pečenje dobrih starih "jaja na oko" svakom vašem doručku dat će novi izgled.

Pažljivo napravljen, kalup žutanjak zadržava na mjestu, dok bjelanjak slobodno iscuri u prostor u kojem oblikuje oblak.

Kalup je otporan na toplinu, može se prati u perilici suđa, a kupite ga ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije