ZGODNO RJEŠENJE

Za male kuhinje: praktična ploča za kuhanje inspirirana listom

Stove
Foto: Promo fotografije
1/3
23.11.2014.
u 14:40

Posebnost ovog uređeja je ta što kombinira indukcijsku i plinsku ploču, a stane i u najmanju kuhinju

Vlasnici minijaturnih kuhinja u potrazi za istim takvim kućanskim aparatima oduševit će se ovim inovativnim tipom ploče za kuhanje.

Radi se o projektu industrijskog dizajnera iz Indije, Sudhira Mora, koji je i sam imao problem sa smještanjem velike klasične pećnice u svoj mali stan.

Foto: Promo fotografije

Osmislio je mali uređaj koji u sebi sadrži indukcijsku ploču za kuhanje, jednu koja funkcionira na plin te dodatnu, treću ploču koja služi za održavanje hrane toplom prije posluživanja.

Autor kaže da je oblik tzv. StovE-a inspiriran listom. Njegova je posebnost izdužen vertikalni oblik zbog kojeg zauzima manje mjesta u kuhinji. Uz to, kombinira indukcijsku i plinsku ploču što ga čini drugačijim od običnih rešoa.

>>Polica koja se okreće za 360 stupnjeva i može biti što god poželite

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije