SLOVENSKI DIZAJN

Za ljubitelje tehnologije: radni stol s bežičnim punjačem za mobitel

stol
Foto: desnahemisfera.com
1/4
20.11.2014.
u 14:30

U stol je ugrađen bežični sustav za punjenje baterija, tzv. AirCharge

Ljbljanski dizajnerski studio Desnahemisfera "izbacio" je radni stol koji bi se osobito mogao dopasti ljubiteljima gadgeta i tehnologije.

Zove se Katedra, neobičnog je dizajna, a posebnost mu je ta da u sebi ima integriran punjač za mobitele. I to ne bilo kakav već onaj bežični koji, ovisno koliko je baterija mobitela napunjena, mijenja boju iz crvene u zelenu.

Foto: desnahemisfera.com

Stol je izrađen od kontrastnih materijala - bijele površine od umjetnog materijala koji se može reciklirati i blokova od punog drveta. Ispod radne površine nalazi se "džepić" u kojeg se može odložiti tipkovnica, odnosno laptop.

>>To nam treba: spravica kojom možete napraviti vlastito ulje za pečenje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije