Ideja

Wellness u domu? Moguće je uz ove genijalne komade namještaja

IKEA
13.03.2018.
u 11:19

Riječ je limitiranom izdanju, a kolekcija uključuje pažljivo dizajnirane komade namještaja koji bi trebali utjecati na životni prostor i od njega učiniti zen oazu

Wellness kao stil života sve je prisutniji i na našim prostorima. Ako nemate vremena ni novca za posjet nekom od specijaliziranih centara kojima je cilj ugoditi vašem tijelu, ali i duhu, možete svoju malu wellness oazu napraviti i unutar svoja četiri zida i to zahvaljujući novoj kolekciji iz IKEA-e.

Foto: IKEA

Hjärtelig je naziv nove kolekcije kuće IKEA koja je u stvaranju predvođena vizijom wellnessa. Riječ je limitiranom izdanju, a kolekcija uključuje pažljivo dizajnirane komade namještaja koji bi trebali utjecati na životni prostor i od njega učiniti zen oazu, koja za cilj ima pružiti relaksirajuće mjesto, odnosno odmak od stresa.

Foto: IKEA

Iz kuće IKEA s novom kolekcijom, koja bi se u robnim kućama trebali naći travnju, poručuju da je vrijeme da stisnemo pauzu i da se više pokušamo fokusirati na psihičko zdravlje i stabilnost u ovim modernim i turbulentnim vremenima u kojima smo na neki način zaboravili živjeti. Ako kod kuće volite primjerice vježbati jogu ili se pak posvetiti sadnji biljaka ili samo jednostavno opustiti, komadi namještaja Hjärtelig kolekcije omogućit će vam upravo to.

Prirodni materijali, prozračnost, jednostavnost, funkcionalnost i mirnoća ono je što se kroz nju provlači, a iz Ikee vjeruju kako će njihova poruka doprijeti do njihovih vjernih kupaca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije