Relaksacija

Wellness moments u sjeverozapadnoj Istri počinje - sutra!

08.02.2018.
u 13:31

U bogatoj ponudi wellness programa i paketa, možete izabrati nešto za sebe ili na vrijeme pripremiti poklon u povodu nadolazećih Valentinova i Dana žena

Sada već tradicionalna manifestacija Wellness moments koja objedinjuje najbolju ponudu wellness centara sjeverozapadne Istre kreće sutra. U bogatoj ponudi wellness programa i paketa, možete izabrati nešto za sebe ili na vrijeme pripremiti poklon u povodu nadolazećih Valentinova i Dana žena.

Već osmu godinu za redom klaster sjeverozapadne Istre priprema za svoje posjetitelje tematsku ponudu wellness programa i paketa radi dodatne popularizacije wellnessa u destinaciji. U razdoblju od 9. veljače do 11. ožujka tvrtke Aminess Hotels & Campsites Novigrad i Lux Casino Hotel Mulino pozivaju vas da iskoristite posebne pogodnosti njihovih wellness centara uz vrhunsku kvalitetu usluge po pristupačnim cijenama.

- U želji da dodatno razvijemo wellness kao bitan proizvod, posebno u pred i post sezoni, te želeći isti približiti i domicilnom stanovništu, već osmu godinu za redom Aminess Maestral hotel, kao jedan od dionika klastera sjeverozapadne Istre, uspješno sudjeluje u projektu Wellness Moments. Za vrijeme trajanja Wellness Momentsa, za odabrane datume kao što su Dan žena, Valentinovo i sl. ponudu upotpunjujemo i dnevnim izdvojenim akcijama kojima želimo wellness proizvod približiti i lokalnom stanovništvu. Iz godine u godinu raste broj posjetitelja i zadovoljnih wellness korisnika - zaključila je Ana Tončić, voditeljica wellnessa Aminess Maestral Hotela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije