WEB SHOP

Namještaj i sitnice za dom sve se češće i u nas kupuju iz naslonjača

web shop narudžba
Foto: Thinkstock
25.11.2015.
u 15:15

Naručivanje putem interneta nije više rijetka pojava ni u Hrvatskoj. Istražili smo koji su artikli najtraženiji i što se najbolje prodaje

Internetska trgovina više nije bauk Hrvatima, o tome najbolje svjedoče brojke koje dokazuju da se sve češće ohrabrujemo na kupnju iz naslonjača. Ponukalo je to i brojne domaće tvrtke, uz najavu Ikee da će u 2016. uvesti i s web-shop, da ponude svoje proizvode na prodaju putem worldwide weba.

Uistinu je sve više trgovina specijaliziranih za prodaju namještaja i sitnica za dom koje, uz klasičnu salonsku prodaju, nude i mogućnost narudžbe i kupnje preko interneta. Nabrojiti ih sve bio bi jako težak zadatak, stoga smo izdvojili one koje nude drukčiji asortiman ili su pak orijentirane na radove domaćih produkt dizajnera kojima na ovaj način omogućuju da dopru do većeg broja klijenata.

Uz niže izdvojene web-shopove svakako valja istaknuti i mondo.hr koji nudi velik broj proizvoda za dom i okućnicu, web-shop marnic.hr poznat po vrhunskim podovima i modernom namještaju te emmezeta.hr koji je poznat po nižim cijenama.

Foto: pixabay

Skandinavski stil i dizajn apsolutni hit

- Kupujući detalje za dom iz skandinavskih web-trgovina, nezadovoljna ponudom dostupnom kod nas, u meni se počela rađati ideja o vlastitom web-shopu koji bi nudio iste proizvode – ističe Tea Kovačević koja je prije tri mjeseca pokrenula online trgovinu Design Therapy. Za početak sam odabrala 6 brendova za koje smatram da idealno predstavljaju skandinavski stil, imaju visoke standarde kvalitete i estetski su privlačni.

Najtraženiji proizvod je papirnata vrećica Le sac en papier, a u stopu je slijede vaze VertiPlants, zidne naljepnice i platnene košare za odlaganje Ferm LIVING. Omiljeni su i dječji tepisi Lorena Canals te dječji jastuci i igračke iz Ferm LIVING-a.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Splićanka Tea Kovačević prije tri mjeseca pokrenula je online trgovinu Design Therapy

Prava adresa za ljubitelje domaćeg produkt dizajna

Web-trgovina Dizajnholik specijalizirana je za prodaju predmeta svjetski poznatih proizvođača i dizajnera. Nude sve za kuću, od namještaja i rasvjete te velik broj radova domaćih produkt dizajnera. Cilj je tvrtke, ističu, pojačati svijest o tome kolika je važnost dobrog dizajna i pokazati kako se čovjek bolje osjeća ne samo kada se umoran prepusti dobro dizajniranom stolcu, već i kada je okružen dobro dizajniranim predmetima.

Za one koji stvari za dom ipak više vole kupovati uživo, Dizajnholik nudi i klasičnu trgovinu u zagrebačkoj Ilici gdje možete vidjeti i većinu stvari koje je moguće kupiti putem weba.

Foto: Promo fotografija

Brza dostava i na otoke

Lesnina je također pokrenula web-shop i to stoga, kako ističe Matija Mandić, direktor marketinga i prodaje, da bi kupcima koji žive na otocima ili su udaljeni od centara Lesnine omogućili lakši dolazak do željenog namještaja, kuhinje ili električnog uređaja.

- Odaziv na web-shop je odličan i mi smo više nego zadovoljni interesom kupaca za proizvode i kupnju – zaključuje Mandić.

>>Lesnina pokrenula web trgovinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije