Promo članak

Vrijeme je za proljetno čišćenje!

njuskalo
Foto: Promo fotografija
08.04.2014.
u 13:50

Kako profitirati od proljetnog čišćenja?

Dobro odrađeno proljetno čišćenje rezultirati će sasvim novim i svježim prostorom u vašem domu kojeg ćete ispuniti ili odjećom za toplije dane ili možda spravom za vježbanje (hej, ipak je i ljeto iza ugla) ili pak imate na pameti neki novi hobi za kojeg vam treba samo vaš radni prostor (eto vam i ideje). No, ono što mnogima ne pada na pamet, a dosta je uzbudljivo, su stvari koje ćete prilikom čišćenja skloniti negdje u garažu, tavan ili duboko u ormar – radi se o stvarima koje vrlo vjerojatno nećete više ni pogledati, a za koje niste ni svjesni da predstavljaju dodatni izvor prihoda.

Što se čisti tijekom proljetnog čišćenja?

Imate li stepenice u kući, provjerite prostor ispod stepenica. Provjerite garažu i tavan. Sigurno ste tijekom godina skupljali predmete kojih vam se bilo žao odreći. Krenite s njima! Što je s pretrpanim ladicama za odjeću i vašim ormarima? Neće vam trebati dugo da se nađete pored nekoliko kutija punih stvari i odjeće koje lako možete prodati na Njuškalu! Fascinantno je što smo sve u stanju držati u svom domu misleći kako će nam jednog dana trebati, a samo nam smeta i skuplja prašinu. Ljudi koji svake godine izbace višak stvari i prodaju ih na Njuškalu se osjećaju kao da dobivaju plaću za pospremanje kuće!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije