noviteti

Vrijeme je za proljetni makeover doma

Lesnina
23.03.2022.
u 16:11

Kada prve proljetne zrake sunca obasjaju vaše dnevne prostore, tada je pravo vrijeme da iste začinite nekim novim stvarčicama

Proljeće je idealno vrijeme da unesemo promjene u svoj životni prostor i osvježimo ga novim detaljima. Ponekad je dovoljno promijeniti tepih u dnevnom prostoru, jastučić na trosjedu ili pak ručnik u kupaonici da bi vaš prostor poprimio novi, svježiji look.

Foto: Lesnina

Dopustite proljeću da ušeta u vaš dom i oboji ga svojom vedrinom i veseljem. U novom Lesnina katalogu pronaći ćete brojne ideje detalja kojima možete upotpuniti svoje dnevne prostore, kupaonice, kuhinje ili spavaće sobe.

Foto: Lesnina

Spavaća soba mjesto je gdje se s užitkom smjestimo nakon napornih dana i konačno opustimo, to je naša mala oaza mira i blagostanja. Iz tog razloga svi težimo da ovaj prostor bude idiličan i skladan, uređen toplim, opuštajućim tonovima i kvalitetnim namještajem. Kako biste se svakog jutra budili odmorni i poletni, važno je osigurati si jastuk koji najviše odgovara vašim preferencijama.

Foto: Lesnina

Ako ste pak željni promjene to najlakše možete učiniti s novim detaljima kao što su posteljine. Lako i isplativo rješenje koje će prostor spavaće sobe u tren oka učiniti drugačijim, novijim. U skladu s dolaskom proljeća, idealna varijanta su pamučne posteljine pastelnih boja ili one nešto vedrije s proljetnim uzorcima. Lesnina nudi rješenje za oboje!

Foto: Lesnina

Kada prve proljetne zrake sunca obasjaju vaše dnevne prostore, tada je pravo vrijeme da iste začinite nekim novim stvarčicama. Naš prijedlog su novi jastuci u nježnoj baby roza boji, ugodne deke bež i sivih nijansi, šareni tabure za dozu pozitive ili možda tkani tepisi različitih dizajna, opcija je mnogo. Kako biste svoj dom pretvorili u pravu proljetnu idilu još vam samo nedostaju slatki ukrasi s uskršnjim motivom.

Foto: Lesnina

Potražite dozu inspiracije u svim Lesnina XXXL trgovinama i na webshopu i obojite svoj dom proljećem. Do 11. 4. 2022. aktualne su i posebne pogodnosti kupnje: 30% na dječje posteljine, 20% na plahte te 20% na poplune i jastuke. Za sve detalje prelistajte najnoviji Lesnina katalog.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije