samo sutra

Vodimo vas u dvije genijalne kuće iza kojih se skrivaju sjajne priče

03.09.2021.
u 06:30

Novi broj magazina Living čeka vas sutra na svim kisocima uz Večernji list

I evo ga, stigao nam je rujan, mjesec novih početaka, a prva subota u ovom mjesecu neka vam bude rezervirana za novi broj magazina Living koji vas čeka na svim kioscima uz Večernji list.

Svjesni smo da nova školska godina kuca na vratima i zato smo napravili sjajan vodič za opremanje soba za školarce.

Počinje i nova sezona, kako u interijerima tako i vrtu pa donosimo pregled jesenskih trenodova koje ćemo voljeti u domu i detaljan pregled radova u vrtu u kojem je sad jako uzbudljivo.

Ako volite skandinavski stil jako će vas veseliti nova, nadopunjena verzija ovog stila uređenja.

Volite li se inspirirati domaćim interijerima, imamo dva sjajna, aiza svakog stoji sjajna priča. Kuća u Istri nastala je prema ideji vlasnice i zamišljena je kao savršeno mijesto za bijeg za obitelj. Druga kuća skriva se u okolici Zagreba, a sasvim slučajno je od vikendice postala osbiteljski dom, i to kakav!

I u kuhinji je jako uzbudjivo, ali kako biste iskoristiti zadnje trzaje ljeta pripremili smo recepte koji se lako spravljaju, da ne gubite vrijeme za štednjakom.

Ukratko, kako i priliči rujanskom izdanju, puni smo noviteta, trendova, sjajnih priča pa vam zakazujemo subotnju kavu, nadamo se da ćete uživati!

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije