slavno ime

Visoka moda za stolom? Četiri scene s potpisom Dior Maison, jedna bolja od druge!

14.07.2020.
u 07:00

Dior Maison detalji su filigranski izrađeni, svo posuđe ručno je rađeno, a totalni hit su čaše i vrčevi koji u sebi imaju "zarobljene" životinje i/ili biljke

Kad je izašla, prije par mjeseci, proljetna kolekcija za dom, pod etiketom Dior Maison, s dizajnericom Cordeliom de Castellane, kreativnom direktoricom kao glavnom pokretačkom snagom, bili smo oduševljeni stavljanjem skromnog cvijeta đurđice u prvi plan.

No, u novoj, ljetnoj kolekciji, koja nosi ime Copacabana, a inspiracija je bila, pogađate, Rio de Janeiro, Cordilia de Castellane, inače zadužena i za Diorovu kolekciju za djecu i bebe, otišla je korak dalje. I ovaj put u fokusu je stol, ali ljetni, opušten, pun boja i uzoraka, s prepoznatljivom elegancijom koja se vezuje uz ovu, prije svega modnu kuću.

Foto: Dior Maison

Kako bismo vam približili luksuzne verzije stola s potpsiom Diora donosimo četiri ideje koje vam mogu poslužiti kao inspiracija. Ako ste pak mislili doslovno ih prekopirati, valja reći da se cijene kolekcije Dior Maison kreću od 900 kuna naviše.

Foto: Dior Maison

Uz već spomenute žarke ljetne boje, i ranije korištenu đurđicu, od motiva tu se, dakako, kao i u svakoj kolekciji, nalazi nezaobilazni tigar, a dizajnerica, inače sklona nebojama, ovaj put u u kolekciju je "pustila" i ljubičastu, žutu pa čak i crvenu.

Foto: Dior Maison

Dior Maison detalji su filigranski izrađeni, svo posuđe ručno je rađeno, a totalni hit su čaše i vrčevi koji u sebi imaju "zarobljene" životinje i/ili biljke. Tko može, samo naprijed, na većini nas je da se - divimo!

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije