JEDINSTVEN DIZAJN

Više od mjesta za staviti kavu: Originalni klub stolići

tonin casa stolić za kavu
Foto: Privatni album
1/13
26.01.2015.
u 17:15

Centralna točka svakog dnevnog boravka jest stolić za kavu - ukoliko je zanimljiv može svaki interijer podići iz prosječnosti.

Nijedna dnevna soba ne može bez mjesta za sjedenje i klub stolića na kojem ćemo odložiti časopise, poslužiti piće. Mnogi dizajneri će reći kako je to centralna točka svakog dnevnog boravka i svakog drugog prostora u kojem se nalazi – predvorja, zimskog vrta, terase...

Stoga nije svejedno kakav ćemo stolić za kavu odabrati za svoj dom. Htjeli bismo da prije svega bude atraktivnog dizajna i funkcionalan ali i da potraje. Ali imajte na umu da zanimljiv stolić može podići svaki interijer iz prosječnosti i učiniti ga posebnim. Predstavljamo vam stoliće koje prije svega odlikuje jedinstven, originalan i kvalitetan dizajn.

Stol na naslovnoj fotografiji gore je rad dizajnera Tonina Case i napravljen je uz pomoć rotacijske tehnologije lijevanja te može biti za vanjsku i unutarnju upotrebu. U umetnutom plastičnom dijelu od pleksiglasa u sredini mogu se držati časopisi, upravljači i ostale sitnice.

Foto: Robert Demo
Volcane stolić francuskog dizajnerskog studija Bellile u sebi nosi i dašak prirode te je idealan za vanjske i unutarnje interijere

Foto: Robert Demo
Stolić iz serije Batch britanske dizajnerice Faye Toogood rađen je od stakla, drveta, kamena i betona

Foto: Robert Demo
Stakleni stol The Up Balloon Table londonskog studija Duffy dojam luksuza stara upravo baloni od kaljenog stakla i kompozitnog metala.

>>Stolići s kojih časopisi i nered nestaju jednim pokretom ruke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije