Za opuštanje

Više od kade, kupanje za dvoje, a proizvedeno u Hrvatskoj

Više od kade, kupanje za dvoje, a proizvedeno u Hrvatskoj
Dom i vrt
09.06.2013.
u 00:02

Obratite pozornost na dimenzije koje bi trebale biti slične francuskom bračnom krevetu (185x150 cm).

Pod stresom ste? Terapeuti za kontrolu stresa kažu da voda najbolje odnosi stres te da je jedan od najboljih načina rješavanja stresa opuštajuća relaksirajuća kupka. Prostrana i atraktivna hidromasažna kada omogućava uživanje za dvoje.

Pri izboru kade, ako ste među sretnicima koji imaju dovoljno prostora i budžet koji to omogućuje, obratite pozornost na dimenzije koje bi trebale biti slične francuskom bračnom krevetu (u ponudi su modeli 185 x 150 cm) te potražite one od visokokvalitetnog materijala nordgreena. Zbog higijenskih razloga važna je antibakterijska površina koja jamči kemijsku i mehaničku otpornost te se lako održava. Neke od kada za dvoje dolaze kao samostojeće s drvenom oblogom koja stvara osjećaj wellnessa.

Posebno se dobro raspitajte o sustavu vodenih i zračnih mlaznica koji su zaduženi za masažu te njihovu održavanju. Ako ste skloni ekstravaganciji, u ponudi su i LED svjetla.

Zanimljiv je podatak da se ovakve kade proizvode i u Hrvatskoj. Naime, Nord Produkt proizvodi u dvjema tvornicama smještenima u Divuši pokraj Hrvatske Kostajnice i Samoboru, a proizvodnja mu se temelji na ekološki prihvatljivim materijalima i najnovijim tehnologijama te zapošljava 80-ak radnika.

NE PROPUSTITE: Savjetujemo kako i najmanju kupaonicu učiniti funkcionalnom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije