svjetski brendovi

Virtualni sajam Design Expo već je privukao velik broj izlagača

Dankuchen
07.12.2020.
u 11:25

Sajam osim izlagačkog dijela ima i edukacijsko-savjetodavnu ulogu kroz stručne besplatne live webinare na kojima će gostovati ugledni stručnjaci iz svijeta arhitekture i uređenja interijera, a ovom prigodom najavljujemo besplatni live webinar koji će održati ugledna arhitektica dr.sc. Helena Alfirević Arbutina

Virtualni sajam namještaja Design-expo.eu, najveći takav sajam u Europi, s radom je počeo prije samo tjedan dana, a već je privukao veliki broj izlagača.

Foto: Dankuchen

Klasični sajmovi su postali preskupi i neučinkoviti, a uslijed globalne pandemije COVID-19, svi veliki sajmovi u industriji namještaja su otkazani pa mnoge tvrtke traže načine na koje će doći do novih poslovnih partnera/kupaca. Stoga su već mnoge tvrtke prepoznale potencijale i prednosti virtualnog sajma namještaja Design Expo na kojem predstavljaju novi dizajn, trendove, materijale i namještaj, te tehnologije i usluge koje će imati najveći utjecaj na budućnost suvremenog životnog prostora.

Foto: Dankuchen

Predstavljeni su proizvodi u različitim kategorijama: namještaj za unutarnje i vanjske prostore, podne obloge, vrata i prozori, dekoracije, madraci, rasvjeta, uredski i komercijalni namještaj. Tako na virtualnom sajmu svoje proizvode i usluge predstavljaju ugledne kompanije iz Italije, Švedske, Francuske, Njemačke, Švicarske i drugih Europskih zemalja, ali ima i onih s dalekih tržišta, poput SAD-a, Kanade, Hong Konga, Kine… Među izloženim proizvodima puno je i onih koji su postavljeni u dizajn zonu, u kojoj možete pronaći neke od najljepših proizvoda koje potpisuju ugledna dizajnerska imena iz svijeta namještaja.

Foto: Roca

Na virtualnom sajmu i ROCA GRUPA, najveći svjetski proizvođač opreme za kupaonice

Jedan od izlagača je i Roca Grupa, najveći svjetski proizvođač opreme za kupaonice sa više od 100 godina iskustva i tradicije, i preko 80 tvornica diljem svijeta. Roca Grupa se bavi projektiranjem, proizvodnjom i prodajom cjelokupnih kupaonskih rješenja. 

Foto: LAUFEN

Dobitnici su velikog broja priznanja i nagrada na područjima dizajna, održivosti i inovacija. Svjetski poznati brendovi s kojima se Roca Grupa predstavlja na virtualnom sajmu Design-expo.eu su LAUFEN i ROCA. 

Foto: LAUFEN

U okviru grupacije posluje i tvornica Roca Croatia d.d. (nekadašnji Inker Zaprešić), unutar koje je  napravljen suvremeni izložbeni salon i tehnički centar za podršku, koji svi posjetitelji Design Expo sajma mogu  također posjetiti i virtualno.

Foto: LAUFEN

Izlagač Dan Megastore Zagreb daje poseban sajamski popust na kupovinu DANKÜCHEN kuhinja

Na virtualnom sajmu predstavila se i tvrtka DAN MEGASTORE ZAGREB s kolekcijom DANKÜCHEN kuhinja koje se odlikuju inovativnim rješenjima, suvremenim dizajnom i najvišom kvalitetom. Ova robna marka je najbolja i najprodavanija kuhinjska marka u Austriji već treću godinu zaredom.

Foto: Dankuchen

DANKÜCHEN kuhinje godinama očaravaju kupce širokim ponudom modela kuhinja, od atraktivne osnovne do ekskluzivne kuhinje, nudeći pritom najbolji omjer kvalitete i cijene na tržištu, a najveću ponudu ovih poznatih kuhinja svi kupci mogu provjeriti u DANKÜCHEN MEGASTOREU Zagreb koji je otvoren prošle godine u Sesvetama, na adresi Ljudevita Posavskog 43. Ovaj salon je ujedno i najveći europski DANKÜCHEN maloprodajni salon u Europi.

Foto: Dankuchen

Dan Megastore Zagreb na virtualnom sajmu predstavlja bogatu kolekciju kuhinja, a za sve posjetitelje pripremili su i poseban sajamski popust putem digitalnih kupona koji posjetitelji mogu preuzeti na njihovu virtualnom štandu.

Virtualni sajam traje cijelu godinu

 - Interes za sudjelovanjem na virtualnom sajmu je uistinu velik. Svakodnevno primamo nove upite zainteresiranih izlagača. Najveća prednost virtualnog sajma jest u tome što smo sajam korištenjem najsuvremenijih digitalnih alata i pristupačnom cijenom učinili dostupnim svima, kako malim tako i velikim tvrtkama, pod istim uvjetima. Važno je naglasiti da virtualni sajam traje cijelu godinu, dostupan je posjetiteljima 24/7 365 dana u godini, a izlagači mogu „uređivati“ svoj štand kad god i koliko god puta žele, iz ureda, iz svog doma. Ovo je pravo mjesto za stvaranje novih poslovnih kontakata i sklapanje poslova. Sajam osim izlagačkog dijela ima i edukacijsko-savjetodavnu ulogu kroz stručne besplatne live webinare na kojima će gostovati ugledni stručnjaci iz svijeta arhitekture i uređenja interijera, a ovom prigodom najavljujemo besplatni live webinar koji će održati ugledna arhitektica dr.sc. Helena Alfirević Arbutina iz tvrtke HD SPATIUM d.o.o  na temu trendova 21. stoljeća u uređenju interijera rezidencijalnih objekata, koji će se održati 16. prosinca u 15 sati.“ istaknuo je Slavko Gazić - pokretač virtualnog sajma Design-Expo.EU.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije