novo na tržištu

Vinolog predstavlja: Wine to go - uživanje u vinu bilo kada i bilo gdje

10.06.2020.
u 10:32

Wine to go projekt je koji ima za cilj svim vinoljupcima omogućiti uživanje u dobrom vinu bilo kada i bilo gdje. Sada više nema razloga da na izletima ili drugim okupljanjima kada vam je bilo nezgodno nositi vino, uživate u dobrim vinima gdje god se nalazili

Nova vremena u kojima živimo stvorila su nam neke nove navike, običaje i rituale. Upravo u tim novim vremenima možemo reći da više nego ikada prije, okupljamo se i uživamo vani na suncu i prirodi s obitelji ili prijateljima.

Proteklih nekoliko mjeseci svjedoci smo da su se razne proslave poput rođendana upravo odvijale na livadama, gradskim klupicama ili bilo kojim otvorenim mjestima, ali u svakoj proslavi i druženju nedostajao je jedan praktičan “detalj” bez kojeg je zdravica nezamisliva.

Wine to go projekt je koji ima za cilj svim vinoljupcima omogućiti uživanje u dobrom vinu bilo kada i bilo gdje. Sada više nema razloga da na izletima ili drugim okupljanjima kada vam je bilo nezgodno nositi vino, uživate u dobrim vinima gdje god se nalazili. Kako bi zadovoljili ukuse i želje svih, Wine to go dolazi kao: Chardonnay, Merlot, Rose ili Aperol Spritz.

Praktičan i profinjen dizajn pakiranja ovih vina, svakako će postati omiljen dodatak svim vašim proslavama i zajedničkim trenucima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije