LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri

Izabrali smo i nagradili 5 vaših najljepših adventskih vijenaca. Pogledajte ih!

Vrijedni čitatelji Doma&vrta poslali su više od stotinu adventskih vijenaca izrađenih u kućnoj radinosti, a uredništvo je izabralo najkreativnije
11. prosinca 2014. u 12:00 0 komentara 10071 prikaza
Ana Kljajić
Foto: Ana Kljajić
Pogledajte galeriju 1/104

Izabrati samo pet najboljih među više od stotinu vaših adventskih vijenaca. Bio je prilično zahtjevan i ozbiljan zadatak za uredništvo Doma&vrta. I ove ste godine na našem natječaju pokazali izuzetnu maštovitost u izradi ovog tradicionalnog ukrasa, vidjeli ste inspiraciju u sasvim običnim, ali i čudnim detaljima koji nas okružuju, koristili ste puno prirodnih materijala i pokazali da i te kako znate što je trenutačni hit u svijetu dizajna i dekoracija.

Mnogi su se odlučili za klasične varijante, s pokojom borovom grančicom i crvenim svijećama, a bilo je tu i modernih, neobičnih zamisli. Od brojnih radova koji su nam pristigli izabrali smo pet najkreativnijih i možete ih pogledati niže u tekstu.

Naša čitateljica Lucija Dejanović iskoristila je običan metalni pladanj, na njemu kombinirala češere i sjajne kuglice, a svijeće originalno smjestila u staklene teglice. Maja Rinčić odlučila se za nešto moderniju varijantu, sa srebrnim grančicama, bijelim svjećicama i decentnim crvenim ukrasima. Dobru ideju dala je i Marija Jukić kojoj je inspiracija bila snježna šuma pa je vijenac savinula od grančica, dodala srebrne svijeće i dva bijela jelena. Ivana Čuić također se inspirirala prirodom i kreirala vijenac od češera dok su joj za držače svijeća poslužile izdubljene deblje grane. Ana Matak Knežević odlučila se za nekonvencionalnu varijantu i samo svijeće položila na kućni stakleni stolić te dekorirala stiliziranim sobom, crvenim prahom i kuglicama.

Marljive i kreativne čitateljice nagradit ćemo vrijednim darovimaNa njihove kućne adrese idućih će dana stići popularna literatura s prigodnom tematikom. Molimo čitateljice da nam na e-mail domivrt@vecernji.net ili na našu Facebook-stranicu pošalju svoje podatke kako bismo im mogli poslati nagrade. 

Budite nam ovako vrijedni i sljedećeg adventa, a u fotogaleriji iznad teksta pogledajte sve radove koji su nam pristigli!

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.