Za putovanje sa stilom

VIDEO Uz brzi tečaj iz Louisa Vuittona naučite kako se savršeno pakirati

VIDEO Uz brzi tečaj iz Louisa Vuittona naučite kako se savršeno pakirati
Dom i vrt
03.11.2013.
u 08:00

Ključ je da prije pakiranja točno imate osmišljene kombinacije

Pakiranje je mnogima noćna mora. Ako ste od onih kojima je kovčeg vječno pretijesan i redovito zbog preteške prtljage imate dodatne troškove na aerodromima, odradite ovaj videotečaj pakiranja s potpisom slavne modne kuće Louisa Vuittona.

Brend koji je svoje carstvo sazidao na luksuznoj prtljazi odlučio je kratkim filmovima na YouTubeu podučiti svoje korisnike maksimalno funkcionalnom pakiranju. Ako vas put pak nanese u Pariz, metodu uspješnog, brzog i nadasve praktičnog pakiranja možete pogledati i uživo u dućanu L’Aventure.Tečaj se sastoji od toga kako pravilno složiti stvari i kako maksimalno povećati prostor u svojoj prtljazi.

Prvo je pravilo, kažu iz kuće Vuitton, racionalizacija. Ako putujete na tri dana, uistinu ne trebate 10 pari cipela, traperica i pet haljina. Unaprijed osmislite kombinacije za svaki dan, a pakiranje počnite tako da na dno stavite stvari koje su najteže – cipele, kozmetičke torbice, jakne...

Dakako, da biste se po ovoj metodi uspješno spakirali, nije nužno da imate kovčeg s potpisom ove mondene kuće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije