LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Ukradite ideju

VIDEO: Promjenom ručkica osvježite cijeli interijer

Ako se odlučite kupiti nove ručkice, obratite pažnju na postojeće elemente u prostoriji i pratite stil uređenja
28. siječnja 2014. u 09:50 0 komentara 3815 prikaza
ruckice
Foto: Mirjana Mikulec
Pogledajte galeriju 1/3

Vaša kuhinja, spavaća soba ili hodnik ne moraju nužno biti dotrajali da biste poželjeli promjenu, a financije ne omogućuju da baš svaki put kad poželimo osvježenje staro zamijenimo novim. Stoga za početak stari namještaj osvježite tako da zamijenite ručkice ili ih obojite u zanimljivu kombinaciju boja.

Za kuhinjske elemente ipak pripazite da ručkice budu otporne na vlagu i jednostavne za održavanje. Kod dnevnih i spavaćih soba možete mašti dati na volju.

Gumb ručkice pomoću traka možete i podijeliti i obojiti u tri boje. Tako ćete od jednostavne drvene ručkice za 4 kune dobiti unikat vlastite izrade.

U slučaju da vam na ormariću ne odgovara gumb ručke, izmjerite udaljenost šarafa na klasičnim ručkama, i obojite ih prema želji. Mi smo se odlučili za malo kompliciraniju varijantu, također u tri boje.

Ako se ipak odlučite na gotove ručkice, obratite pažnju na postojeće elemente u prostoriji i pokušajte pratiti stil uređenja. Na stilskim ormarima, keramičke oslikane ručkice idealno će se uklopiti dok na bijelom iveralu i medijapanu možete kombinirati kako god želite. Upravo će ručkice definirati ormar u željenom stilu.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.