JEDNOSTAVAN ZAHVAT

VIDEO: Promjenom ručkica osvježite cijeli interijer

ruckice
Foto: Mirjana Mikulec
1/3
28.01.2014.
u 09:50

Ako se odlučite kupiti nove ručkice, obratite pažnju na postojeće elemente u prostoriji i pratite stil uređenja

Vaša kuhinja, spavaća soba ili hodnik ne moraju nužno biti dotrajali da biste poželjeli promjenu, a financije ne omogućuju da baš svaki put kad poželimo osvježenje staro zamijenimo novim. Stoga za početak stari namještaj osvježite tako da zamijenite ručkice ili ih obojite u zanimljivu kombinaciju boja.

Za kuhinjske elemente ipak pripazite da ručkice budu otporne na vlagu i jednostavne za održavanje. Kod dnevnih i spavaćih soba možete mašti dati na volju.

Gumb ručkice pomoću traka možete i podijeliti i obojiti u tri boje. Tako ćete od jednostavne drvene ručkice za 4 kune dobiti unikat vlastite izrade.

U slučaju da vam na ormariću ne odgovara gumb ručke, izmjerite udaljenost šarafa na klasičnim ručkama, i obojite ih prema želji. Mi smo se odlučili za malo kompliciraniju varijantu, također u tri boje.

Ako se ipak odlučite na gotove ručkice, obratite pažnju na postojeće elemente u prostoriji i pokušajte pratiti stil uređenja. Na stilskim ormarima, keramičke oslikane ručkice idealno će se uklopiti dok na bijelom iveralu i medijapanu možete kombinirati kako god želite. Upravo će ručkice definirati ormar u željenom stilu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije