Ponovo u modi

VIDEO Noćnoj mori je došao kraj! Pogledajte kako koristiti tapete

VIDEO Noćnoj mori je došao kraj! Pogledajte kako koristiti tapete
Foto: Dom i vrt
1/6
29.07.2013.
u 23:07

Tapete možete koristiti u svim stilovima uređenja. Idealne su za osvježenje prostorije

Svi se sjećaju vremena kada su tapete krasile zidove gotovo svakog doma, ali je nastala prava noćna mora kada je došlo vrijeme skidanja. Na sreću, to je vrijeme iza nas, a tapete nikada nisu bile popularnije. Nisu više isključivo papirnate, nudi se pregršt različitih uzoraka, efekata i materijala.


Tapete možete koristiti u svim stilovima uređenja. Idealne su za osvježenje prostorije, a za to vam je dovoljno samo jedan zid obući u zanimljiv uzorak. Kako izabrati najbolje rješenje za prostorije doma, pogledajte u videu.

NE PROPUSTITE: VIDEO Otkrijte koje su boje idealne za uljepšavanje vašeg doma

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije