Volite prirodno?

VIDEO: Kamenim oblogama na zidu učinite prostor monumentalnim

zidovi
Foto: Mirjana Mikulec
1/4
05.02.2014.
u 11:00

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec ovog tjedna savjetuje vas kako ukrasiti zidove kamenim oblogama te na što morate posebno paziti kod ovakvog načina uređenja!

Kako su obično zidovi baza od koje se kreće prilikom osmišljavanja nekog prostora, dobro osmišljen izbor boja i materijala na zidovima bitan je za stvaranje konačnog stila uređenja.

Postavljanjem kamenih obloga u domu naglašava se prirodnost, a može se kombinirati s razlilitim stilovima uređenja. Njegovom atraktivnom izgledu doprinosi činjenica da se dužom uporabom dobiva autentičniji izgled.

Osim što kamen već u prirodi dolazi u najrazličitijim oblicima i strukturama, daljne varijacije postižu se različitim stupnjevima obrade te veličinom i načinom slaganja. Tako će glatki polirani kamen doprinjeti monumentalnosti i ekskluzivnosti prostora, dok će neobrađeni kamen stvoriti bogatu, ali prisnu atmosferu.

U većini stanova kamenom se oblaže jedan zid, stoga ga lišite suvišnih detalja i naglasite ga rasvjetom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije