Savjet stručnjaka

VIDEO: Kako urediti male kupaonice od 4m2

VIDEO: Kako urediti male kupaonice od 4m2
Foto: Dom i vrt
1/4
10.12.2013.
u 11:39

U suradnji s poznatom dizajnericom interijera Mirjanom Mikulec čitateljima Doma&Vrta Večernjeg lista pokazat ćemo najbolje rješenje za male kupaonice

U većini modernih stanova kupaonice zauzimaju jako mali prostor - oko 4m2.

U uređenju ovakvih kupaonica bitno je koristiti svijetle boje i izbjegavati šarenilo. Prostor možete vizualno povećati i koristeći male pločice, a kad je u pitanju pod obavezno birajte pločice u nekoliko nijansi - na jednobojnim pločicama se sva nečistoća bolje vidi.

Konačno, posebnu pažnju posvetite rasvjeti - najbolje je prirodno svjetlo, no ako to nije moguće, posavjetujte se sa stručnjakom kako što bolje osvijetliti prostoriju.

Kako vaša kupaonica ne bi bila presterilna, poigrajte se detaljima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije