Samo u Londonu

Veselo posuđe s umjetničkim potpisom

posuđe
Foto: Promo fotografije
1/8
27.06.2014.
u 08:00

Britanski umjetnik David Shrigley osmislio je svoju prvu kolekciju od keramike za galeriju u Sketchu, restoran koji se ponosi svojim programom suradnje s umjetnicima.

Foto: Promo fotografije

Shrigley je tanjure, zdjelice i ostalo posuđe ukrasio skicama i crtežima te tekstom, a koristit će se za predstavljanje menija uz čaj chefa Pierrea Gagnairea.

Foto: Promo fotografije

"Jako sam uzbuđen što surađujem sa Sketcheom na ovako zabavnom projektu. Ovo su moja prva djela koja se mogu prati u mašini. To je vrlo vrlo čista umjetnost", šaljivo je prokomentirao Shrigley.

Foto: Promo fotografije

Napravljeno je čak 239 malih umjetničkih djela koja će krasiti zidove ovog restorana.

Foto: Promo fotografije

Njegova kolekcija uključuje tanjure koji ilustiriraju poziciju samog restorana, razne dodatke za ispijanje čaja, a keramiku je ekskluzivno za Sketch napravio britanski brend Caverswall.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije