LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Veliko priznanje za hrvatsku dizajnericu interijera Tinu Sablić - prepoznao ju je i Vogue!

16. rujna 2020. u 09:01 0 komentara 1649 prikaza

Poznata hrvatska Feng Shui dizajnerica, Tina Sablić, osvanula je na stranicama britanskog Voguea. Među jesenske trendove u interijerima, legendarni Vogue uvrstio i njen lifestyle brend - Posh Feng Shui!

 | Autor :

Tina Sablić se proteklih godina munjevito prometnula iz domaće na svjetsku dizajnersku scenu. Uspješan balans između holističkog i estetskog pristupa interijerima stavlja ovu mladu Feng Shui savjetnicu u sam vrh well-beingusluga na ovim prostorima.

 | Autor :

Autoricu knjige "Feng Shui: The Life Editor" s diplomom uglednog New York Institute of Art+Design, prepoznalo je i autoritativno britansko izdanje slavnog časopisa. Njen dizajn su uvrstili kao dio rubrike "Vogue's Autumnal Abode" čime listopadno izdanje najavljuje i otvara vrata jesensko-zimske sezone. Hrvatski dizajn je ponovno oduševio Vogue i potvrdio kako ulaganje u sebe nije trend već važan dio moderne svakodnevice.

 | Autor :

Da biste bili zadovoljni svojim životom, morate se uskladiti sa svim vrstama energija koje su oko vas - kaže dizajnerica

Posh Feng Shui je studio za dizajn interijera s nizom proizvoda, usluga i sadržaja dizajniranih za stvaranje i podršku pozitivnog okruženja. Kombinirajući drevne principe i moderan dizajn, klijenti dobivaju detaljne i personalizirane smjernice koje će obogatiti sve aspekte njihova života.

Domaći dizajn Jesenska prognoza: Mirisno i opušteno - 3 nova Moel mirisa dom iz snova U ovom stanu caruje klasika, uvijek je u trendu, a lako ga je mijenjati detaljima ruže KRALJICE CVIJEĆA Saznajte do kada možete zasaditi ruže u svome vrtu ili na balkonu
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.