prilika

Velika rasprodaja stilskog namještaja u Antique Corneru

13.07.2020.
u 06:57

Zagrebački salon stilskog namještaja Antique Corner, na adresi Ksaverska cesta 8, zatvara svoja vrata pa je u tijeku velika rasprodaja stilskog namještaja, servisa za jelo i brojnih drugih detalja za dom

Volite li stilski namještaj, ali vam je uvijek bio nedostižan zbog cijene, evo prilike da ugrabite neki unikatni komad kojim ćete oplemeniti svoj dom.

Naime, zagrebački salon stilskog namještaja Antique Corner, na adresi Ksaverska cesta 8, zatvara svoja vrata pa je u tijeku velika rasprodaja stilskog namještaja, servisa za jelo i brojnih drugih detalja za dom.

Po nikad povoljnijim cijenama možete nabaviti fotelje, sofe, komode, ogledala, servise za čaj i kavu kao i one za jelo, lampe, tepihe...Svakako navratite, sigurno ćete pronaći nešto za sebe!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije