kultni događaj

Večer protkana glazbom obilježila je jesensko izdanje Inspiracija

Danijel Brezak
04.10.2022.
u 09:19

Inspirativna noć protkana muzikom nije se zaustavila samo na pjesmi. Svestrana Lea Horvat, protkala je atmosferu i naglasila duhovnost i svijest kao najvažniju sferu u životu

Rujansko kulturno društveno događanje INPIRACIJE održano u novootvorenom hotelu Mövenpick pružilo je svojim uzvanicima jedinstven dojam i inspiraciju objedinjujući sva osjetila. Opuštena i vrlo sadržajna atmosfera zaokupirala je sva osjetila gostiju. Za takav ugođaj zaslužna je organizatorica i idejna začetnica Anita Vukušić Crevar te voditeljica programa Jana Fabijanić. Ipak, najzaslužniji su inspirativni gosti večeri: talentirana obitelj Parmać, polaznici glazbene škole Mikrofon Star te Lea Horvat, mag. logopedije i kreativna dizajnerica. 

Foto: Danijel Brezak

Događanje je potrajalo dugo u noć uz pomno složene delicije restorana Mövenpick sljubljene s Al Kaprone likerima i rakijama te Freixenet i gin Sul aperitivom, pićem dobrodošlice.  U obitelji Parmać uvijek se pjevalo i pjeva, a ljubav prema glazbi prenosi se naraštajima. Mama Jadranka i tata Zoran svoj talent proslijedili su djeci: Sanji, Nedi i Tomislavu.

Foto: Danijel Brezak

Tomislav se profesionalno bavi korepeticijom, komornim sviranjem, zborskim i klapskim pjevanjem, sviranjem u bendu, ali i komponiranjem.Surađivao je i sa zvijezdama kao što su James Morrison i Tereza Kesovija, ali najdraže zvijezde s kojima svira i pjeva su njegove sestre Neda i Sanja Parmać. Poduzetnici glazbenici osnovali su Mikrofon star. Škola je namijenjena osobama koje se žele baviti pjevanjem i sviranjem na profesionalnoj ili amaterskoj razini, a žele stručno vodstvo.

Foto: Danijel Brezak

Školu su ipak  najbolje predstavile mlade nade muzičke škole, Lara Carić (14) i Tia Mikić (13) koje su dugogodišnje polaznice glazbene škole Mikrofon Star i ponosne vlasnice prestižnih nagrada iz područja pjevanja.

Foto: Danijel Brezak

Inspirativna noć protkana muzikom nije se zaustavila samo na pjesmi. Svestrana Lea Horvat, protkala je atmosferu i naglasila duhovnost i svijest kao najvažniju sferu u životu. Lea Horvat, po primarnoj struci je magistar logoped. Vlasnica je privatnog logopedskog i savjetodavnog kabineta u Zagrebu. Svoje dugogodišnje iskustvo u struci logopedije dodatno je proširila edukacijama u području psihoterapije, NLP-a i područja osobnog rasta i razvoja pa je i holistički terapeut i reiki majstor. U svom radu s djecom i njihovim obiteljima te odraslim osobama, ističe važnost cjelovitog - holističkog pristupa terapijskom procesu s ciljem osnaživanja i ostvarivanja svih potencijala svojih klijenata. Osim terapeutskog rada, bavi se i modom: 2020. godine pokreće svoj modni brand Svoya.

Foto: Danijel Brezak

Šarmantna doktorica Ivana Rešetar Brezak, ispričala nam je novosti i inovacije koje je uvela u svoju ponudu pa je tako Dental Studio Rešetar Brezak od ove jeseni bogatiji u ponudi antiage tretmana, a doktorica je izdvojila dermalne filere za usnice koji su ujedno i jedni od najtraženiji tretmana. Bogata tombola i razna druga iznenađenja za koje su zaslužni sponzori i partneri bili su šećer na kraju večeri.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije