PROMO

Vaši partneri u blagdanskom čišćenju

Samsung
Foto: Samsung
1/3
29.11.2023.
u 13:23

Blagdansko razdoblje donosi toplinu i uživanje u druženju s najbližima. No, kako bismo u potpunosti uživali u čarima blagdana, važno je osigurati čist i ugodan dom. Upravo zato, Bespoke Home ekosustav postaje vaš idealan partner u blagdanskom čišćenju uz vrhunske pametne uređaje koji čine čišćenje bržim, jednostavnim i učinkovitim, pružajući vam više vremena za ono što je zaista bitno.

Blagdanski miris doma

Blagdansko čišćenje nam je svima dobro poznato – to je vrijeme kada se pažnja posvećuje svakom kutku i detalju našeg doma kako bi prostor u kojem provodimo vrijeme s dragim ljudima bio besprijekorno čist. Uz mirise božićnih kolača, kuhanog vina i cimeta, posebnu svježinu domu daje i miris svježe opranih zavjesa, jastučnica i posteljine. Samsung perilica rublja pobrinut će se za čistoću čak i najosjetljivijih tkanina, zahvaljujući Ecobubble™ tehnologiji koja osigurava učinkovito čišćenje i pri niskim temperaturama. Snaga tisuću mjehurića brzo prodire u tkaninu i uklanja neugodne mirise i prljavštinu, uz zaštitu boje i teksture tkanine. Zahvaljujući ovoj inovativnoj i nježnoj tehnologiji, možete biti sigurni da će vaše omiljene zavjese ostati očuvane. Samsung 5000C perilica rublja donosi vrhunsku učinkovitost, minimalnu buku i dulji vijek trajanja, uz dvadesetogodišnje jamstvo na motor.

Foto: Samsung

Posvetite više vremena bližnjima

Kada je vaše rublje oprano i čisto, vrijeme je za Samsung sušilicu rublja čija novodizajnirana upravljačka ploča ima ugrađen Wi-Fi te pruža pametno sušenje rublja i poboljšanu kontrolu putem SmartThings aplikacije. Ovom pametnom aplikacijom možete povezati vašu perilicu i sušilicu rublja za još jednostavniji ciklus pranja odjeće, uz Auto Cycle Link funkciju koja automatski predlaže odgovarajući program sušenja nakon što je rublje oprano. A zahvaljujući Quick Dry ciklusu, možete više vremena posvetiti drugim blagdanskim aktivnostima jer će vaše rublje biti suho u samo 35 minuta, dok će Wrinkle Prevent tehnologija eliminirati potrebu za glačanjem i u prvi plan staviti druženje s najmilijima.

Uklonite borove iglice

Budući da želimo da nam je svaki dio doma besprijekorno čist, blagdansko čišćenje obuhvaća različite površine, poput tepiha, tvrdih podova i kuhinjskih pločica. Zahvaljujući tehnologiji umjetne inteligencije, Bespoke Jet™ AI štapni usisavač automatski prilagođava svoju snagu čišćenja prema vrsti podloge, osiguravajući temeljito i nježno čišćenje, bez oštećenja vaših podova ili tepiha. A nakon blagdanskih okupljanja i proslava, često se suočavamo s ostacima hrane, mrvicama i borovim iglicama po podu. Maksimalna snaga Bespoke Jet™ AI usisavača od 280W osigurat će da svaka iglica bude eliminirana, a vaši podovi potpuno čisti. Vaš pametni usisavač također možete povezati sa SmartThings aplikacijom i na Galaxy S23 pametnom mobitelu pratiti povijest čišćenja, za još lakšu organizaciju blagdanskog čišćenja.

Foto: Samsung

Samsung uređaji stvaraju savršen sklad između blagdanske atmosfere i efikasnog održavanja čistoće, omogućujući vam da istinski uživate u blagdanima s obitelji umjesto da gubite vrijeme na mukotrpno čišćenje. Integracijom inovativnih Samsung uređaja u svoj dom, osiguravate visoki standard čistoće i učinkovitosti, pružajući si slobodu da se posvetite istinskim radostima blagdanskih trenutaka.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije