Salon rasvjete

Uživo pogledajte mjesto na kojem nastaje zagrebačka blagdanska čarolija

John Pavlish
04.11.2018.
u 08:30

Novootvoreni izložbeno prodajni salon rasvjete u Zagrebu očarat će posjetitelje čarobnom igrom svjetlosti dizajnerskih rasvjetnih tijela

S početkom studenog sve je više pogleda upereno u najiščekivanije doba godine – božićne i novogodišnje praznike. Velik dio njihova ugođaja može se zahvaliti svjetlosnim dekoracijama na ulicama, u domovima, poslovnim prostorima i šoping-centrima koji svaki za sebe pričaju bajku, a od kojih je posljednjih godina najpoznatiji Advent u Zagrebu.

Foto: John Pavlish

 

Glavnog „krivca“ za ispisivanje blagdanske čarolije ne treba tražiti daleko, prema inicijativi Turističke zajednice grada Zagreba, riječ je o tvrtki Prggin rasvjeta, koja je nedavno u Jankomiru svečano obilježila otvorenje nove poslovne zgrade i izložbenog prodajnog centra.

Foto: John Pavlish

Gotovo četiri desetljeća Prggin rasvjeta nudi opremanje interijera i eksterijera ambijentalnom, dekorativnom i arhitektonskom rasvjetom i pratećom opremom najviše kvalitete. Ipak, najsjajniji je primjer upravo njihova suradnja s Turističkom zajednicom grada Zagreba, prema čijoj je inicijativi tvrtka Prggin ukrasila Zrinjevac i Ledeni park kao središnja mjesta Adventa koja iz godine u godinu očaravaju domaću i stranu publiku.

Foto: John Pavlish

– Prateći svjetske trendove, tvrtka Prggin je među prvima u Hrvatskoj u ponudu uvrstila LED komponente i rasvjetna tijela, optička vlakna i prateću opremu. Novootvoreni salon upotpunit će poslovanje tvrtke tako da osigurava potpunu uslugu opremanja, od idejnog rješenja do instalacije i tehničke podrške. Za nadolazeće blagdane pripremili smo različite vrste ukrasa – svjetleće cijevi za naglašavanje kontura zgrada, prozora, vrata, fasada te izrađivanje različitih oblika, girlande i borove različitih dimenzija s ili bez rasvjete, animirane oblike te svjetleće linije, zavjese i mreže za naglašavanje vizura. Spremni smo na svaki izazov i veselimo se danima pred nama – izjavila je gđa Prgin.

Foto: John Pavlish

Novootvoreni izložbeno prodajni salon rasvjete u Zagrebu očarat će posjetitelje čarobnom igrom svjetlosti dizajnerskih rasvjetnih tijela najpoznatijih proizvođača: OCCHIO, Fabbian, Vistosi, Vibia, Artemida, Ares, kao i modernim kreacijama novih nada arhitekture i dizajna rasvjete...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije