Nova tehnologija

Uz ove pećnice čak i neznalice postaju majstori u spravljanju hrane

pećnice
Foto: Promo fotografije
1/9
24.02.2015.
u 14:30

Ove pećnice njihov su ponos, a u njihov sustav integrirano je nekoliko inovativnih programa. PerfectBake senzor, primjerice, trajno mjeri razinu vlage pečenih namirnica i automatski prilagođava postupak pečenja. Kad je jelo gotovo pećnica se sama isključuje pa pečene namirnice, koje su nedovršene, presuhe ili čak izgorene su stvar prošlosti. PerfectRoast ispitivač za meso nadzire temperaturu jezgre na tri različita mjesta. Bosch Assist pomaže pri odabiru pravog programa za pečenje kao i za prženje. Dodatni bonus Serije 8 pećnica je novi 4D sustav vrućeg zraka. Vrući se zrak raspoređuje jednako kroz pećnicu, koristeći novu vrstu kruženja ventilatora koji se vrti u svim smjerovima naizmjenično. To omogućava korisniku da postavi jelo na bilo koji položaj police od 1 do 4.

Dio Serije 8 pećnica su i vruće ladice. Koriste se za sporo kuhanje mesa, odleđivanje, topljenje čokolade i sušenje voća. Visine su od 14 do 29 cm, mogu se ugraditi odvojeno ili se savršeno spojiti s ostalim ugradbenim sastavnim dijelovima Serije 8. Zatim, tu je i praktična „Push&Pull” tehnologija što znači da se ladice mogu otvoriti vrlo lako u bilo kojoj situciji.

Foto: Promo fotografije

Uz pećnice, Bosch je lansirao na tržište i novu mikrovalku (sa pet postavki muikrovalne energije i tri postavke za funkciju roštilja), inteligentni automatski aparat za kavu te kuhinjske nape.

Svi modeli serije napravljeni su od visoko-kvalitetnih ploča od nehrđajućeg čelika. U bojama svojih ugradbenih aparata Bosch je ostao dosljedan staklenom pročelju u vulkansko crnoj i polarno bijeloj boji.

>>Pogledajte kako vam moderna tehnologija može olakšati život

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije