Novi broj

Uz novi Living subota će vam biti savršena

Jurica Galoić/Pixell
05.04.2019.
u 08:30

Ako tragate za inspiracijom za blagdansko uređenje doma, pripremili smo vam cijeli editorijal koji će vas nadahnuti da imate najraskošniji stol

I ove subote čeka vas prava poslastica uz Večernji list. Naime, sutra će na svim kioscima osvanuti novi broj magazina Living koji je prepun odličnih proljetnih ideja.

Da ne ispadne da vam prodajemo maglu, evo kratkog uvida u ovomjesečni broj. Za početak, imamo sve najcool uskrsne dekoracije iz domaćih trgovina. Kad ih vidite, poželjet ćete ih sve. Zatim vas vodimo u dva interijera koji su toliko različiti, a toliko očaravajući. Jedan je moderan stan mlade obitelji koja često radi od kuće, a druga je vila koja datira iz, vjerovali ili ne, 17. stoljeća.

Ako tragate za inspiracijom za blagdansko uređenje doma, pripremili smo vam cijeli editorijal koji će vas nadahnuti da imate najraskošniji stol. Dakako, ruku pod ruku s uređenim stolom ide i fina hrana. Donosimo senzacionalne recepte domaćeg chefa. Najbolja fora je da su svi jako jednostavni, a sva jela za prste polizati.

Foto: Jurica Galoić/Pixell

Vrtlarska sezona se već zakuhala, a ove godine krenite s uzgojem vlastitog povrća. Dosta vam je nekoliko tegli. Znamo, isprobali smo!

Foto: Danijel Berković/PIXSELL

I da vam sad baš ne otkrijemo sve, prošećite do kioska i uz kavicu započnite subotu na najbolji način!

Foto: Shutterstock

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije