pogled u domaći dizajn

FOTO Uvjerite se da naši dizajneri drže korak sa svijetom

domaći dizajn
Foto: Promo fotografije
1/24
14.10.2014.
u 13:52

Sutra se otvara Ambienta, a mi predstavljamo proizvode s kojima će se predstaviti domaći dizajneri

U okviru sajma jedna od vrlo zanimljivih i ljubiteljima dizajna intrigatnih događanja je Ambienta Dizajn, na kojoj će se hrvatski produkt dizajneri predstaviti sa svojim recetnim proizvodima. Njihovo izložbeno mjesto je u paviljonu 7, a tamo će biti izloženi radovi sljedećih dizajnera:

Matea Cetinskog, Marijane Ivanović, Nikole Kalevskog, Stipe Marasovića, Darija Matanovića, Petra Novaka, Luke Veverca, Filipa Vidovića, Nikoline Jelić, Ksenije Jurinec, Željka Kavrana, Ade Kazić, Nevena Kovačevića, Maje Mesić, Zrinke Nedeljković, Ines Stošić, Maria de Marca, Darka Špiljarića te zajedničke radove Đure Jelića i Deana Hruškara, Ade Kezić i Marsele Hajdinjak, Ilarije Kovića i Dine Markovića, Ane Milošević i Mirte Nole.

Više pogledajte u galeriji!

Komentara 1

HR
HRVATSKA89
15:43 14.10.2014.

ko mirjana mikulec zena iskopirala kanadske serije i sada je ona dizajnerica i to uvjek sljedi tudje ideje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije