ORGANIZACIJA U DOMU

Pobacajte nepotrebno, a sve drugo uredno složite

organizatori doma
Foto: Shutterstock
1/3
10.06.2015.
u 12:15

Riješite se nepotrebnih stvari, definirajte gdje što stoji, pametno organizirajte ladice...

Postoje stvari koje nam zatrebaju možda samo jednom godišnje, ali ih baš tada ne možemo naći. Stoga, valja se organizirati!

Riješite se nepotrebnih stvari

Provjerite što je vrijedno čuvanja i pobacajte olovke koji ne pišu, osušene boje, stvrdnuta ljepila, stare kistove, pregorene žarulje...

Nabavite set korisnog alata

Uvijek je poželjno imati pri ruci najosnovniji alat pa čak ako i nismo vični majstorskim poslovima. Provjerite imate li škare, odvijače i čekić, vijke, ljepilo, rezervne žarulje, produžni kabel. Sve lijepo složite u kutiju kako biste uvijek znali što je gdje kad vam zatreba.

Foto: screenshot/facebook

Definirajte prostore

Nakon što se odlučite što vam je potrebno, a što ne, razmislite koliko prostora treba i ne miješajte različite predmete jer tako se teško snaći.

Malo lukavosti

Alkalne baterije ne držite u hladnjaku, složite ih u kutiju, neka sve budu okrenute u istom smjeru, podalje od svjetlosti, izvora topline i metalnih predmeta. Tako se izbjegavaju energetske razmjene. U prozirne plastične vrećice spremite boje, ljepila, kist... U kutiju stavite svu rezervnu dugmad koja se nalazi unutar jakni, kaputa ili hlače. Riješit ćete veliki problem kad vam dugme zatreba.

Foto: screenshot/facebook

Organizirajte ladice

Podijelite ladicu u male pretince pomoću separatora, ali i malih kutija, staklenih posudica. Tako će sve biti vrlo pregledno.

>>Doskočite neurednom ormaru dobrom organizacijom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije