PROMO

Uštede do 70%! U najveći hrvatski salon namještaja stigao je veliki val ljetnih popusta

Prima namještaj
Foto: Prima
1/9
07.07.2023.
u 15:14

Ne morate tražiti dalje, od 6.7. do 9.8. posjetite najbliži Prima salon jer tu ćete pronaći namještaj po vašem guštu i po najnižim cijenama

Na godišnjem odmoru, posebno negdje uz obalu, vrijeme sporo teče, nema mjesta stresu, a život je fantazija toplog i intimnog postojanja. No, čak i ako ste kilometrima udaljeni od plaže, kvalitetnim Prima namještajem ovu mediteransku filozofiju možete prenijeti u svoj dom, vikendicu ili apartman.

Prima namještaj inspiriran je prirodom i proizveden u Hrvatskoj, a ponajviše se ističe kvalitetom i modernim dizajnom te izborom najbolje domaće sirovine.

Zato, ako već niste „osvježili“ svoje interijere vrućim ljetnim trendovima, sada je pravo vrijeme za preobrazbu prostora jer ljetno sunce već žari, a vrućina nas sve mami da predahnemo, da se opustimo i uživamo u udobnosti.

Dizajnom interijera potaknite bezbrižno ljetno stanje uma o kojem sanjamo cijele godine.

Ne morate tražiti dalje - Prima ima namještaj po vašem guštu

Požurite i vi poput poznate voditeljice Jelene Glišić u Prima salone po najbolji ljetni ulov, no prije toga bacite oko na novu Prima reklamu.

Ne sumnjamo da će Prima moderna kutna garnitura Denver, novitet u ponudi, biti prvi odabir svih onih koji prate trendove u uređenju interijera. Ova garnitura već je prvog dana skočila visoko na ljestvici popularnosti u očima Prima kupaca zbog naglašene geometrije i jasnih ravnih linija dizajna uz atraktivnu rebrastu tkaninu u neutralnoj paleti boja. Sada je još primamljivija jer je možete pronaći po sjajnoj cijeni.

Moderna bež kutna garnitura Denver u rebrastoj tkanini
Foto: Prima

U sve Prima salone diljem Hrvatske te na webshop stigao je val velikih ljetnih popusta!

Zato od 6. srpnja do 9. kolovoza svakako svratite u svoj najbliži Prima salon jer osim što ćete se ohladiti pod klimom isprobavajući udoban namještaj, možete uhvatiti najbolji namještaj i dekoracije za uređenje svih prostorija doma po najnižim cijenama te uštediti čak do 70%.

Prelistajte novi Prima letak i otkrijte što vas sve očekuje po najnižim ljetnim cijenama.

Što je ovog ljeta u trendu?

Cvijeće je za proljeće, a plavo-bijele mornarske prugice i mediteranski stil su za ljeto. Ovo pravilo postoji, čini se, već stoljećima, sve otkad je dizajna interijera. Iako je sveprisutno i nepogrešivo, mnogi ne žele „igrati na sigurno“. Ako ste i vi među tim entuzijastima dizajna interijera koji se ne boje otkriti nove trendove, svakako čitajte dalje jer ćemo vam otkriti što kažu Prima dizajneri, koje će boje i dekori ovog ljeta biti hit.

Velika kutna garnitura Milano u obliku slova U
Foto: Prima

1. Sve nijanse zelene

Bilo da se radi o dubokim smaragdnim nijansama, o zemljanom tonu maslinasto zelene ili o nježnoj boji kadulje, zelena će unijeti živost i novu energiju u prostor povezujući interijeri i eksterijer. Uz uštedu od 27% otkrijte veliku garnituru Milano u kombinaciji tkanine i eko kože u zelenim nijansama te modernu zelenu garnituru Odesa.

Zelena kutna garnitura Odesa
Foto: Prima

2. Topla žuta

Boja ljetnog sunca i suncokreta, topla žuta nijansa u interijere će unijeti radost i pozitivu. S njom ne valja pretjerivati, ali odlična je kao boja koja će kreirati fokus određene prostorije.

Žuta kutna garnitura Lima
Foto: Prima

Njome valja naglasiti krevet u spavaćoj sobi ili garnituru u dnevnoj sobi, zato u Prima salonima pronađite udobnu žutu garnituru Lima uz uštedu od 29% te žuti tapecirani box spring krevet Rose uz koji štedite 26%. Budući da potiče optimizam te u nama budi osjećaj ugode i dobrodošlice, žutu boju je pametno integrirati čak i u predsoblja.

Žuti tapecirani box spring krevet Rose
Foto: Prima

3. Prirodno drvo

Bilo da se radi o dekoru drva s istaknutim linijama i godovima ili o masivu bukve i hrasta, ovakvi, posebno birani i najkvalitetniji materijali u fokus stavljaju majstorsku izradu Prima namještaja, kao i prirodnu sirovinu domaćeg porijekla. Osim što se drvom unosi toplina u interijer, povezat ćete se s prirodom i unijeti ju u svoj interijer. Provjerite klub stolić Bura od masivnog drva koji je snižen 54%, klub stolić P-1000 snižen čak 77% ili krevet Karla u dekoru brijesta koji sada možete uhvatiti uz uštedu od 29%.

Drveni krevet Karla u svijetloj brijest nijansi
Foto: Prima

4. Nježno roza

Roza nijanse sladoleda od jagode i šećerne vune suptilno prizivaju ljeto, ujedno besprijekorno funkcioniraju u bilo kojem stilu uređenja interijera i nadopunjuju razne trendove poput roza fotelje i taburea Viktor koje možete pronaći uz uštedu od 30%, dok je COCO masion torba Nadia, koja je sada snižena 29%, odličan modni dodatak za plažu ili šoping.

Roza fotelja Viktor s pripadajućim tabureom
Foto: Prima

5. Hladni metal

Najbolji kontrast vrućem ljetu je hladan metal, ali samo u malim dozama, kao detalj ili dekor u prostoru, na stolu i stolicama u blagovaonici. U Prima salonima provjerite moderan blagovaonski stol Dublin snižen 40% te stolice Rea s dizajnerski atraktivnim, metalnim postoljem koje su snižene 30%.

Blagovaonski stol Dublin i stolice Rea s metalnim detaljima
Foto: Prima

Neka vaš interijer ovog ljeta zablista uz moderan namještaj u trendi bojama!

Uvjerite se u Prima kvalitetu, udobnost i estetiku te posjetite najbliži salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom FacebookInstagramTikTok i Pinterest profilu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije