nagrađivani gadget

Usisavač koji je hit u svijetu napokon se može nabaviti i kod nas

02.05.2022.
u 15:00

Višeslojni sustav filtracije omogućuje ispuštanje samo čistog zraka i stvaranje zdravog okruženja

Samsung Bespoke Jet bežični usisavač, koji je predstavljen i nagrađen na ovogodišnjem CES sajmu, od sada je dostupan u Hrvatskoj po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5,999 HRK. Bespoke Jet dolazi u minimalističkom i kompaktnom dizajnu, sadrži brojne tehnološke značajke i All-in-one Cleaning Station™ postolje s kojim ovaj elegantni uređaj predstavlja sveobuhvatno rješenje za čist dom.

Novi Bespoke Jet™ bežični usisavač s All-in-One Clean Station™ postoljem koje pruža higijensko čišćenje uz višeslojni sustav filtracije od 99,999 posto podiže čišćenje doma na novu razinu. Višeslojni sustav filtracije omogućuje ispuštanje samo čistog zraka i stvaranje zdravog okruženja. Kako se zrak usisava, glavni ciklon odvaja velike čestice prašine, koje se zatim skupljaju u metalni mrežasti filtar. Mikrofilter zatim hvata sitne čestice prašine, a na kraju filter za finu prašinu zadržava mikro prašinu koja lako može pobjeći. Svi dijelovi filtera su perivi tako da se mogu održavati higijenski čistima. All-in-One Clean Station™ postolje korisnicima tijekom samog čišćenja osigurava higijenu u prostoriji. Kada je priključen, All-in-One Clean Station™ postolje omogućava efikasno pražnjenje spremnika bez ispuštanja sitnih čestica prašine, a sve zahvaljujući Air Pulse tehnologiji. Također, automatski puni Bespoke Jet™ usisavač u isto vrijeme.

Bilo da se koristi na tvrdim podovima ili tepisima, Bespoke Jet™ pruža učinkovito čišćenje i stvara do 210 W usisne snage, a sve zahvaljujući Samsung digitalnom inverterskom motoru.

Uz Jet Cyclone sustav filtracije, korisnik može uživati u čišćem zraku i moćnoj usisnoj snazi. Sadrži visokoučinkovitu, multiciklonsku strukturu čime stvara optimalni put zraka za smanjenje otpora zraka i minimalan gubitak usisavanja prljavštine, a sve kako bi se higijenski zarobile sitne i za zdravlje štetne čestice prašine.

Tijelo Bespoke Jet™ usisavača teži samo 1,44 kilograma, što je dovoljno lagano za manevriranje i čišćenje cijele kuće te različitih površina poput namještaja za sjedenje, stolova, ormara, roleta na prozorima, stepenica pa čak i onih teško dostupnih mjesta ispod kućanskih uređaja.

Osim značajki naprednih specifikacija, Bespoke Jet™ sadrži bateriju velikog kapaciteta koja je dovoljno jaka da može nesmetano raditi do sat vremena. Dodatno, omogućuje  usisavaču 70 posto svojih izvornih performansi tijekom i do 500 ciklusa.

Kako bi se lakše očistile tvrde površine, uz Bespoke Jet™ usisavač moguće je dodatno kupiti i još jedan vrlo koristan dodatak – nadograđeni Spray Spinning Sweeper nastavak. Ovaj nastavak sadrži dvostruke rotirajuće mokre jastučiće koji se rotiraju do 100 minuta[7] te time pružaju stabilno i učinkovito čišćenje tvrdih površina. Unaprijeđeni Spray Spinning Sweeper ima spremnik za vodu od 150 mililitara koji se lako održava, a time osigurava praktičnije korisničko iskustvo za ručno prskanje vode prilikom čišćenja.

Bespoke Jet™ usisavač otvara novo i moderno doba kućanskih uređaja. Prihvaćajući filozofiju već prepoznatljivog Bespoke brenda tvrtke Samsung, elegantni Bespoke Jet™ bežični usisavač dizajniran je tako da se savršeno uklapa u svaki dom, a svojim korisnicima omogućuje postavljanje usisavača u dnevni boravak bez narušavanja cjelokupnog dizajna interijera.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije